Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

PALAU DE CONGRESSOS DE PALMA, SA

Núm. 317145
Resolució d’aprovació, a proposta del Tribunal Qualificador del procés d’estabilització de personal temporal (OPE 2022), mitjançant concurs oposició, de Palau de Congressos de Palma, S.A., de la llista definitiva de l’ordre dels aspirants; d’adjudicació de la plaça de personal laboral fix de tècnic de grau superior de la secció jurídica i de creació de la borsa preferent de personal laboral temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

I. Mitjançant acord del Consell d'Administració de Palau de Congressos de Palma, S.A., de 25 de novembre de 2022, s'aprovà la convocatòria del procés d'estabilització, per concurs oposició, per a cobrir una plaça de personal laboral fix de grau superior de la secció jurídica (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

II. El 19 de gener de 2023 va finalitzar el termini, que preveuen les bases reguladores, per a la presentació de sol·licituds per prendre part en la convocatòria.

III. En data 8 de febrer el Tribunal Qualificador va dictar resolució d'aprovació de la llista provisional de persones admeses i excloses en la convocatòria.

IV. Finalitzat el termini d'al·legacions o esmenes al llistat provisional de persones aspirants admeses i excloses sense rebre-hi cap, el Tribunal Qualificador va dictar, el 3 de març de 2023, resolució per la qual aprovà la llista definitiva de persones aspirants admeses en la convocatòria i la llista provisional de mèrits al·legats pels aspirants admesos definitius. (BOIB núm. 29, de 7 de març de 2023).

V. Transcorregut el termini, previst per les bases reguladores de la convocatòria, per al·legar i esmenar errors de la llista provisional de mèrits, sense rebre-hi cap, el Tribunal Qualificador va acordar, el 17 de març de 2023, l'assenyalament de la data de realització de l'exercici únic de la fase d'oposició i crida dels aspirants, mitjançant anunci a la web de Palau.

VI. L'onze d'abril de 2023, data de l'exercici de la fase d'oposició i una vegada finalitzat aquest, el Tribunal Qualificador procedí a comprovar i donar compte dels resultats de la prova, mitjançant resolució per la qual va aprovar la llista provisional de persones aspirants aprovades; aquesta resolució es va publicar el mateix dia 11 d'abril a la web de Palau.

VII. Avui dia, conclòs el termini concedit a les bases reguladores, no s'ha rebut cap al·legació o reclamació relativa a la prova ni als resultats publicats d'aquesta.

VIII. El Tribunal Qualificador ha comprovat, d'ofici, el compliment dels mèrits al·legats pel personal de Palau que ha concorregut al procés selectiu i que consten en el seu expedient personal, motiu pel qual no és necessària la seva acreditació. Així mateix, el Tribunal Qualificador ha comprovat que la documentació acreditativa dels requisits, corresponent al personal de Palau que ha concorregut al procés selectiu, ja ha estat aportada i també consta en el seu expedient personal, motiu pel qual no és necessari procedir al seu requeriment.

Fonaments de dret

Bases reguladores de la Convocatòria del procés selectiu per cobrir una plaça de personal laboral fix de tècnic de grau superior de la secció jurídica, pel sistema de concurs oposició, que consta dins l'oferta d'ocupació pública 2022 per l'estabilització del personal temporal de Palau de Congressos de Palma, S.A.

D'acord amb els fets i fonaments de dret exposats, es proposa al Consell d'Administració de Palau de Congressos de Palma, S.A., dictar la següent:

RESOLUCIÓ

1. APROVAR la llista definitiva de mèrits al·legats i la llista definitiva d'aspirants que han superat l'exercici de la fase d'oposició (Annex I).

2. APROVAR la llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació dels aprovats de la fase d'oposició més la puntuació corresponent a la fase de concurs. (Annex II).

3. ADJUDICAR la plaça de personal laboral fix de tècnic de grau superior de la secció jurídica a l'aspirant que ha obtingut la millor puntuació global i compleix amb els requisits necessaris i els mèrits al·legats, Sra. Ana López Pérez, DNI núm. 43.138.444-N.

4. REQUERIR a la direcció de Palau i a la Sra. Ana López Pérez perquè, en el termini de 3 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la present resolució en el BOIB, subscriguin el contracte de treball.

5. REQUERIR a la Sra. Ana López Pérez perquè, abans de la signatura del contracte de treball, faci la declaració corresponent d'activitats en el sector públic o privat, de conformitat amb la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

6. APROVAR la relació complementària d'aspirants situats a continuació de l'adjudicatari de la plaça, que conformen la borsa preferent de personal laboral temporal. (Annex III).

7. PUBLICAR la present resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de Palau de Congressos de Palma, S.A.

 

Palma, 25 d'abril de 2023

La presidenta del Consell d'Administració de Palau de Congressos de Palma, S.A. Elena Navarro Duch

 

ANNEX I Llista definitiva de mèrits al·legats i llista definitiva d'aspirants que han superat l'exercici de la fase d'oposició.

LLINATGES

NOM

DNI

PUNTUACIÓ

CONCURS

OPOSICIÓ

Antich Barceló,

Fernando

**18608*

13.58

No presentat

Casabé Almonacid,

Natalia

**90683*

2.00

49.50

Llofriu Jaume,

Pere Joan

**18223*

9.75

No presentat

López Pérez,

Ana

**13844*

38.00

58.50

Piqueras Sánchez,

Alejandro

**11140*

6.00

36.50

Rovira Henshaw,

María Carolina

**22424*

3.31

No presentat

 

ANNEX II Llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació dels aprovats de la fase d'oposició més la puntuació corresponent a la fase de concurs.

ORDRE

LLINATGES

NOM

DNI

PUNTUACIÓ

TOTAL

CONCURS

OPOSICIÓ

1r

López Pérez,

Ana

**13844*

38

58.50

96.50

2n

Casabé Almonacid,

Natalia

**90683*

2.00

49.50

51.50

3r

Piqueras Sánchez,

Alejandro

**11140*

6.00

36.50

42.50

 

ANNEX III Borsa preferent de personal laboral temporal

Per ordre de puntuació:

1r

 Casabé Almonacid,

Natalia

**90683*

2n

 Piqueras Sánchez,

Alejandro

**11140*