Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 284539
Citació a les persones interessades en el Procediment ordinari núm. 205/22, que se substancia davant el Jutjat Contenciós-Administratiu núm. 2 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En relació a les actuacions judicials que es tramiten pel Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma, procediment ordinari 205/2022, sobre el recurs contenciós administratiu interposat per la procuradora Sra. Sara Teresa Coll Sabrafin, en nom i representació de la Sra. Aina Frau Palmer, contra el Decret de la Presidència del Consell de Mallorca de dia 29 d'agost de 2022 relatiu a la inadmissió de la sol·licitud de revisió d'ofici presentada per la senyora Frau Palmer per les qual s'aprova l'expedient de contracte exclòs (EXCLÒS TRLCSP 03/17) relatiu al contracte d'arrendament amb opció a compra d'un immoble per ubicar-hi el centre de primera acollida per a menors de 13 a 17 anys amb mesura de protecció dependents de l'IMAS mitjançant adjudicació directa i de data 14 de desembre de 2017 d'adjudicació del mateix expedient.

En compliment de l'ofici dictat pel Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Palma en data 21 de març de 2023, serveixi el present ofici de notificació de l'esmentada resolució per a comparèixer com a interessat. Vos informam perquè pugeu comparèixer i personar-vos si ho considerau oportú en les actuacions judicials en el termini de nou dies comptadors a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquest anunci.

Tot això de conformitat amb el que disposa l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

Palma, 25 d'abril de 2023

La presidenta de l'IMAS Sofia Alonso Bigler