Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 283883
Extracte de la Resolució de Batlia núm. 256 de data 30/03/2023 per la qual s'aproven les bases i la convocatòria del III Concurs de Còmic de Ferreries

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/690594):

Primer. Objecte

Amb l'objecte de fomentar, divulgar i ampliar la identitat cultural pròpia a través de la historieta il·lustrada, l'Ajuntament de Ferreries convoca el III Concurs de Còmic de Ferreries.

Segon. Beneficiaris

Poden concórrer al Concurs totes les persones que ho desitgin, de manera individual, sense cap limitació per causa d'edat, nacionalitat o veïnatge.

Temàtica: lliure, sempre que es refereixi al municipi de Ferreries o als seus habitants (poble, paisatge, folklore, història, literatura, gastronomia, festes, etc.).

Tercer. Bases reguladores

Per Decret d'Alcaldia núm. 256 de data 30/03/2023 es van aprovar les bases i la convocatòria del III Concurs de Còmic de Ferreries. Les bases es poden consultar al tauler d'edictes de la seu electrònica de l'Ajuntament de Ferreries:

http://www.ajferreries.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01&HISTORIC=1

Quart. Premis

S'estableix un premi en metàl·lic de 200 € (dos-cents euros).

Els premis estan subjectes a les retencions fiscals i a les disposicions legals vigents que s'hagin d'aplicar.

Cinquè. Termini de presentació de les obres

Les obres s'han de presentar abans del 3 de maig de 2023.

 

Ferreries, 25 d'abril de 2023

La batlessa Joana Febrer Rotger