Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 283153
Rectificació d'errada al títol de l'anunci publicat al BOIB núm 50 de 20 d'abril de 2023, de modificació puntual de les NNSS de planejament núm. 1/2021 relativa a la modificació parcial del traçat de camí de Can Pòbil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'ha detectat una errada en el títol de l'Anunci publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 50 de 20 d'abril de 2023 i es fa constar que allà on el títol exposa "aprovació inicial de la modificació puntual de les NNSS de planejament núm. 1/2021 relativa a la modificació parcial del traçat de camí de Can Pòbil'' ha de dir: "aprovació provisional de la modificació puntual de les NNSS de planejament núm. 1/2021 relativa a la modificació parcial del traçat de camí de Can Pòbil''.

El cos de l'anunci ja publicat és correcte, no obstant es transcriu a continuació:

Es fa públic que a la sessió ordinària 11 d'abril de 2023 es va aprovar provisionalment la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament 1/2021 relativa a la modificació parcial del traçat del Camí de Can Pòbil.

Es fa constar que, de conformitat amb els apartats 2, 3 i 4, de l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, en concordança amb els apartats 2 i 3 de l'article 138 i, de 139 del reglament per Mallorca, de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'Ordenació i Ús del Sòl, aquesta aprovació determina per ella mateixa i, dins l'àmbit de la modificació, la continuació de la suspensió acordada pel Ple o fins l'aprovació definitiva de la tramitació i l'aprovació de plans de desenvolupament, d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques per a àrees o usos determinats, i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies. Tot això, sense perjudici que puguin atorgar-se les llicències o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim urbanístic vigent, i siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament aprovat, en els termes establert en l'apartat 2 de l'article 141 d'aquest Reglament.

 

Ses Salines, a la data de la signatura electrònica (27 d'abril de 2023)

El batle Juan Rodíguez Ginard