Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 281927
Acord de Ple ordinari de dia 20 d’abril de 2023, punt 6 de l’ordre del dia, d’aprovar l’expedient de licitació per a l’adjudicació de les concessions administratives d’ús privatiu de béns de domini públic de determinades parades i dels punts de venda de productes de peix i carn del Mercat de sa Plaça de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per lots (expedient 2023/000208)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de dia 20 d'abril de 2023, al punt 6 de l'ordre del dia, va adoptar l'acord següent:

«PRIMER. Declarar necessària la licitació per a l'adjudicació, per lots, de les concessions administratives d'ús privatiu de béns de domini públic de les parades i dels punts de venda de productes de peix i carn del Mercat de sa Plaça (punt de venda G i parades núm. 2 a 7, segons plànols) de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, d'acord amb l'informe tècnic de necessitat de data del 9-01-2023 i amb la resolució de l'Àrea d'Organització i Seguretat Ciutadana núm. 2023/LD3002/0000238 de 13-02-2023.

SEGON. Aprovar l'expedient de licitació per a l'adjudicació, per lots, de les concessions administratives d'ús privatiu de béns de domini públic de les parades i dels punts de venda de productes de peix i carn del Mercat de sa Plaça de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per procediment obert, tramitació ordinària, millor relació qualitat-preu, diversos criteris d'adjudicació.

TERCER. Aprovar el Plec de clàusules tècniques particulars i el Plec de clàusules administratives particulars que consten incorporats a l'expedient, i que regiran la licitació per a l'adjudicació, per lots, de les concessions administratives d'ús privatiu de béns de domini públic de les parades i dels punts de venda de productes de peix i carn del Mercat de sa Plaça de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per procediment obert, tramitació ordinària, millor relació qualitat-preu, diversos criteris d'adjudicació.

QUART. Publicar l'anunci de la licitació de les concessions administratives assenyalades en el perfil del contractant de l'òrgan de contractació perquè en el termini de QUINZE (15) DIES NATURALS, a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci, les persones interessades puguin presentar oferta.

Se significa que la data i l'hora límits per a la presentació de proposicions es consignarà a l'anunci de la licitació.

CINQUÈ. Publicar la convocatòria de la licitació de les concessions administratives assenyalades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a l'efecte de publicitat, de conformitat amb l'article 96 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del patrimoni de les administracions públiques.

SISÈ. Aprovar la composició de la Mesa de Contractació que assistirà l'òrgan de contractació en aquesta licitació, amb els membres determinats en la clàusula 3.5 del Plec de clàusules administratives particulars.

SETÈ. Publicar-ho en el perfil del contractant de l'òrgan de contractació juntament amb el Plec de clàusules administratives particulars i el Plec de clàusules tècniques particulars, que han estat aprovats.

VUITÈ. Delegar en la Junta de Govern local l'exercici de les competències com a òrgan de contractació de la present licitació acordada en l'anterior punt segon i de les concessions administratives que es formalitzin com a resultat d'aquesta, a fi i efecte d'agilitzar la tramitació, a l'empara de l'article 22.4 i 23.2.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local amb relació a la disposició addicional 2a, apartat 10è, de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

NOVÈ. Publicar l'acord anterior de delegació de competències al Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

L'anunci de licitació i els plecs de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques particulars estan disponibles per a consultar-los al web de la plataforma de contractació del sector públic: https://contrataciondelestado.es/wps/portal/plataforma i al perfil del contractant de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca: http://www.ajciutadella.org/edictes/tipus.aspx

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

Ciutadella de Menorca, 27 d'abril de 2023 L'alcaldessa Joana Gomila Lluch