Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 280818
Aprovació inicial del Reglament d’ús i funcionament de les instal·lacions esportives municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic l'acord del Ple, adoptat en sessió Ordinària de dia 30/03/2023 i que textualment diu:

«Primer.- Aprovar inicialment el Reglament que regula l'ús i funcionament de les instal·lacions esportives municipals en els termes en que es recull a l'Annex.

Segon. Sotmetre el text de Reglament a un període d'informació pública, pel termini de 30 dies mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial dels Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la Corporació, a fi que el veïnatge i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

De no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'Acord exprés pel Ple.

Simultàniament, publicar el text del Reglament en el portal web de l'Ajuntament a fi de donar audiència als ciutadans afectats i recaptar quantes aportacions addicionals puguin fer-se per altres persones o entitats.

https://www.ajferreries.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=01&HISTORIC=1

Tercer. Concedir audiència prèvia a les associacions i entitats esportives de Ferreries i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en el seu àmbit territorial que estiguin inscrites en el registre municipal d'entitats esportives i els fins de les quals guardin relació directa amb l'objecte de la disposició.

Quart. Facultar a la Batlessa de l'Ajuntament de Ferreries per a subscriure i signar tota classe de documents relacionats amb aquest assumpte.”

 

Signat a Ferreries, en la data de la signatura electrònica:(26 d'abril de 2023)

La batlessa Joana Febrer Rotger