Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 268696
Citació a les persones interessades en el Procediment ordinari núm. 164/2023, que se substancia davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears es tramita el recurs contenciós administratiu (Procediment ordinari núm. 164/2023) interposat per la representació de l'entitat EN CAN'T BALEARES, SL, contra la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 9 de setembre de 2022 per la qual es revoca la subvenció en el marc de la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica dirigida a particulars, entitats sense ànim de lucre, empreses i associacions empresarials (Programa operatiu FEDER 2014/2020) en el marc del Pla Director Sectorial Energètic de les Illes Balears (BOIB núm. 64, de 25 de maig de 2017).

En conseqüència, el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica ha acordat remetre l'expedient administratiu corresponent al recurs contenciós administratiu PO núm. 164/2023 a l'esmentat jutjat.

De conformitat amb els articles 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i 45.1.a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, se cita les possibles persones interessades per tal que puguin comparèixer davant el procediment i el jutjat esmentats en el termini de nou dies comptadors a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquest anunci.

Es comunica a les persones interessades que, si es personen fora del termini establert, se les considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer cap notificació.

 

Palma, data de la signatura electrònica (20 d'abril de 2023)

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo