Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 268555
Fixació de la data del primer exercici de la convocatòria per a cobrir, com a funcionaris de carrera, nou (9) llocs de feina d'auxiliar administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Tribunal qualificador del procés selectiu convocat per a cobrir, com a funcionaris de carrera, nou (9) llocs de feina d'AUXILIAR ADMINISTRATIU de l'Ajuntament de Marratxí, en reunió de data 3 d'abril de 2023, ha acordat la data de celebració del primer exercici pel proper dimarts, 4 de juliol de 2023, a les 17:00 hores a les instal·lacions de l'Institut d'Educació Secundària (IES) Sant Marçal (Carrer Andreu Juan Batle s/n. 07141 Marratxí).

Així mateix, per resolució de l'Alcaldia núm. 1892/2023 de data 13 d'abril de 2023 s'ha modificat la composició del tribunal qualificador a causa de les abstencions presentades per part de la secretària titular i de la secretària suplent per concórrer alguna de les causes d'abstenció previstes a l'article 23.2.b de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. En conseqüència el secretari titular del tribunal passarà a ser el Sr. Felip Ramis Llabrés (fins al moment president suplent del tribunal), el president suplent passarà a ser el Sr. Miquel Palou Oliver i el secretari suplent passarà a ser el Sr. Pedro Mayoral Zazo.

 

Marratxí,  18 d'abril de 2023

El batle Miquel Cabot Rodríguez