Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR

Núm. 268109
Aprovació inicial del Catàleg de Béns Patrimonials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que l'Ajuntament en Ple, en sessió extraordinària i urgent celebrada el dia 12 d'abril de 2023, va prendre el següent acord per unanimitat dels presents:  

PRIMER. Aprovació inicial del Catàleg de Béns Patrimonials.

SEGON. Es remetrà a l'òrgan ambiental sol·licitant-li l'inici de l'avaluació ambiental estratègica simplificada, perquè emeti el corresponent Informe Ambiental Estratègic.

Conforme la Llei 12/2017 d'urbanisme de les Illes Balears es sotmet a informació pública pel termini de trenta dies, mitjançant anuncis que es publicaran en el butlletí Oficial de les Illes Balears, a un diari de major difusió de la Comunitat Autònoma i a la seu electrònica de l'Ajuntament, a fi que durant l'esmentat termini es puguin presentar els suggeriments i al·legacions que es considerin oportuns. L'expedient del Catàleg de bens patrimonials romandrà exposat al públic a les dependències municipals situades Plaça de la vila núm 2, de dilluns a divendres de les 9:00 a les 14:00 hores. 

Conforme l'article 51.2 de la Llei 12/2017 d'urbanisme de les Illes Balears amb l'aprovació inicial es suspèn l'atorgament de llicències de parcel·lació, edificació i demolició en els casos que pugin contradir les determinacions previstes a la proposta de Modificació

 

Banyalbufar, 21 d'abril de 2023

El Batle Mateo Ferrà Bestard