Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 267369
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es nomenen assessors especialistes per col·laborar amb els Tribunal Qualificadors de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 22 de desembre de 2022, es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca (BOIB número 167, de 24 de desembre).

2. Alguns Tribunals Qualificadors de les proves selectives esmentades en el punt anterior han sol·licitat el nomenament de personal assessor especialista per assistir als membres dels tribunals.

3. Per dur a terme aquestes tasques, es proposen els següents nomenaments:

- Com a assesors dels Tribunals de les categories de maquinista i cap de maquinistes, pel torn lliure i pel torn de promoció interna:

Antonio Cruz Troyano (Cap de maquinistes)

Agustín Arregui García (Cap de maquinistes)

José Luís Martínez García (Cap de maquinistes)

- Com a assesors dels Tribunals de les categories de responsable de material mòbil i supervisor/a equip material mòbil, pel torn de promoció interna:

Agustin Arregui García (Cap de maquinistes).

- Com a assesors dels Tribunals de les categories d'Inspector d'Operacions, Gestor/a d'estacions i Unitat de Supervisió i Intervenció, pel torn lliure i pel torn de promoció interna:

Lorena Covian Ornia (Inspectora d'Operacions)

José Juan Vallés Amengual (Inspector d'Operacions)

Miquel Febrer Mayol (Inspector d'Operacions)

Fonaments de dret

1. L'article 10 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en relació amb l'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 22 de desembre de 2022, es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca (BOIB número 167, de 24 de desembre).

3. El Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) i l'entitat Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) de delegació de la competència per a la convocatòria i la gestió del procés per a la cobertura de places de les ofertes públiques d'ocupació dels anys 2019 i 2020 d'aquest ens públic (BOIB número 167, de 24 de desembre).

 

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga de l'article 6.3.c) de la Llei 3/2007, dict la següent

Resolució

1. Nomenar els següents assessors especialistes pels Tribunals Qualificadors de les proves selectives pel torn lliure i pel torn de promoció interna del personal laboral de Serveis Ferroviaris de Mallorca, que s'indiquen a continuació:

- Assesors dels Tribunals de les categories de maquinista i cap de maquinistes, pel torn lliure i pel torn de promoció interna:

Antonio Cruz Troyano (Cap de maquinistes)

Agustín Arregui García (Cap de maquinistes)

José Luís Martínez García (Cap de maquinistes)

- Assesors dels Tribunals de les categories de responsable de material mòbil i supervisor/a equip material mòbil, pel torn de promoció interna:

Agustin Arregui García (Cap de maquinistes).

- Assesors dels Tribunals de les categories d'Inspector d'Operacions, Gestor/a d'estacions i Unitat de Supervisió i Intervenció, pel torn lliure i pel torn de promoció interna:

Lorena Covian Ornia (Inspectora d'Operacions)

José Juan Vallés Amengual (Inspector d'Operacions)

Miquel Febrer Mayol (Inspector d'Operacions)

2. Informar les persones nomenades de l'obligació d'abstenir-se d'intervenir en el procés selectiu si hi concorr alguna de les circumstàncies que preveu l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web <http://oposicions.caib.es> i a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar demanda davant la jurisdicció social de Palma en el termini de dos mesos des de la publicació, d'acord amb l'article 10.4 a) i concordants de la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

(Signat electrònicament: 20 d'abril de 2023)

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat (per delegació del director i gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, Conveni de 13 de desembre de 2022 -BOIB núm. 167 de 24 de desembre de 2022) Mercedes Garrido Rodríguez