Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 263553
Resolució del conseller d’Hisenda i Funció Pública que aprova la constitució de la borsa i la llista de persones excloses, del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en projectes d’obra civil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 22 de desembre de 2022, es varen aprovar la convocatòria i les bases que han de regir el procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria tècnic/a superior en projectes d'obra civil  (BOIB núm. 169, de 29 de desembre de 2022).

2. Mitjançant la publicació al tauler d'anuncis de la Seu electrònica, de la llista provisional de mèrits al·legats de dia 8 de febrer de 2023, es va requerir a la totalitat de persones aspirants perquè, en el termini de cinc dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació, presentessin la documentació acreditativa dels requisits, dels mèrits al·legats i, si n'és el cas, dels criteris de desempat i es va establir que la no acreditació dels requisits en el termini atorgat a l'efecte, determinava la impossibilitat de continuar en el procediment i que els aspirants serien exclosos del mateix.

3. Mitjançant la publicació al tauler d'anuncis de la Seu electrònica, de la llista de persones admeses, admeses condicionades i d'excloses amb els mèrits reajustats de dia 20 de març de 2023, es va atorgar un termini de cinc dies hàbils, per esmenar els requisits de la convocatòria i presentar les al·legacions i els documents que les persones candidates consideren adients.

4. D'acord amb el que estableix la base 6 de la convocatòria, l'òrgan de selecció, reunit en data 13 d'abril de 2023, ha resolt les al·legacions presentades per les persones aspirants en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució i al mateix temps ha elevat al conseller d'Hisenda i Funció pública, la llista de persones admeses amb les puntuacions per ordre de prelació, per a la creació de la borsa del procediment extraordinari, en els termes que s'estableixen a l'annex II d'aquesta Resolució. 

Fonaments de dret

1. La Llei 4/2022, de 28 de juny de Consells Insulars.

2. La disposició addicional 5ª de la Llei 4/2021, de 17 de desembre, de mesures extraordinàries i urgents per executar les actuacions i els projectes que s'han de finançar amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació.

3. L'acord del Consell Executiu de delegació de determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu o consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022).

4. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció del personal funcionari interí al servei del personal de la Comunitat autònoma de les Illes Balears.

5. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública que aprova les bases que han de regir la convocatòria d'un procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria tècnic/a superior en projectes d'obra civil  i aprovar la convocatòria (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Informar dels acords adoptats per part de l'òrgan de selecció, referent a les al·legacions presentades per les persones aspirants, en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria tècnic/a superior en projectes d'obra civil, en els termes que s'estableixen a l'annex II d'aquesta Resolució.

3. Publicar la llista definitiva de persones excloses per no estar en possessió del requisit de la titulació, en els termes que s'estableixen a l'annex III d'aquesta Resolució.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB i en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (17 d'abril de 2023)

El conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública (per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) Josep Lluís Colom Martínez

 

ANNEX I Acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referents a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants:

1. L'òrgan de selecció conclou que d'acord amb la Disposició addicional tercera del R.D. 386/2011, de 18 de març, publicat al BOE núm. 89 del 14/04/2011, pel qual s'estableix el títol de Tècnic superior en projectes d'Obra Civil i es fixen les ensenyances mínimes, la titulació presentada pels següents aspirants no te equivalència amb el requisit de titulació i es ratifica en excloure'ls per no estar en possessió del mateix: S. Cassanyes Garcia, E. Garrido Coral, C. Ramirez Roig, E. Sastre Saenz i F. Sastre Saenz i J.M. Prats Asensio.

2. Admetre al Sr. Rios Cebollada atès que ha esmenat el defecte d'acreditació del carnet de conduir.

3. L'òrgan de selecció torna a revisar les funcions d'enginyer tècnic descrites en el catàleg de funcions del Consell de Mallorca, presentades pel senyor J.Ferretjans Gual, i es ratifica en que aquestes funcions per la seva naturalesa o contingut tècnic no són anàlogues a les del lloc convocat.

 

ANNEX II Constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en projectes d'obra civil

DNI

COGNOMS I NOM

PUNTUACIÓ

***9793**

GEA NAVARRO, JUAN FRANCISCO

58,750

***8524**

VILA MARTINEZ, PEDRO DANIEL

54,000

***6440**

COLOM ARENAS, MARIA MAGDALENA

50,000

***2032**

RIOS CEBOLLADA, MIGUEL ANGEL

48,000

***1615**

AYNE CARBO, ANTONIO

17,000

***0892**

FERRETJANS GUAL, JUAN

14,250

***1439**

JUAN MORENO, PERE

4,250

***1813**

SANCHEZ GARCIAS, ANTONIO

1,250

 

ANNEX III Llista de persones excloses del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de tècnic/a superior en projectes d'obra civil

DNI

COGNOMS I NOM

***8388**

CASSANYES GARCIA, SERGI

***5814**

CENDON GARCIA, SERGIO

***8840**

DEYA OLIVER, MIQUEL ANGEL

***5058**

GARRIDO CORRAL, ENCARNACIÓN

***2782**

PERELLO SAMPOL, AINA MARIA

***2465**

PRATS ASENSIO, JOSE MIGUEL

***3072**

RAMIREZ ROIG, CELIA

***8138**

RIBAS PIZA, ANDRES

***2910**

SASTRE SAENZ, ENCARNACION

***2910**

SASTRE SAENZ, FRANCISCA

***7186**

SOLIVELLAS MATEU, JOAN