Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 256722
Correcció d’errades de la Resolució del director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) de data 5 d’abril de 2023 per la qual s’aprova la convocatòria per a la creació d’una borsa de la categoria de Redactor/a d'Informatius, per a l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears per a contractacions laborals temporals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.En data 11 d'abril de 2023 es va publicar al BOIB núm. 46 la resolució del director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears de data 5 d'abril de 2023 per la qual es convoquen les bases de la convocatòria per a la creació d'una borsa de la categoria de redactor/a d'informatius per a contractacions laborals temporals.

2.S'ha advertit una errada en les funcions genèriques de la categoria convocada i en la redacció que fa referència a la jornada laboral i a la retribució anual bruta indicades a la base primera de la convocatòria.   

Fonaments de dret

1.L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que es podran rectificar a qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2.L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de regim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte.

Per tot això, 

Resolc

1. Rectificar les errades observades en les funcions genèriques de la categoria convocada i en la retribució indicada a la base primera de la convocatòria, en el sentit següent:

On diu: 

Les funcions genèriques de la categoria convocada són les següents:

-Produir temes propis i elaborar peces informatives amb material propi i d'agència. 

-Redactar, muntar, locutar i narrar els materials audiovisuals per a qualsevol plataforma de l'EPRTVIB i elaborar materials específics per web i xarxes socials vinculades amb el servei.

-Narrar en directe per a qualsevol plataforma de l'ens esdeveniments de caire informatiu.

-Presentar / conduir qualsevol programa del servei Informatiu.

-Gravar vídeos, fer fotografies, àudios i directes a xarxes socials per a l'elaboració de tota mena de materials 

-Alimentar i actualitzar les plataformes digitals informatives de l'EPRTVIB.

-Qualsevol altra funció que li encarregui la persona de superior jerarquia d'entre les que li corresponen pel seu grup professional

Ha de dir:

Les funcions genèriques de la categoria convocada són les següents:

Funcions de tipus intel·lectual en la forma literària, oral o gràfica  i que, com a responsable de les seves fonts i de la valoració i orientació dels continguts, intervenen en l'elaboració de la informació en les seves diverses fases de preparació, cerca i redacció.

2. Rectificar la redacció que fa referència a la jornada laboral i a la retribució anual bruta indicades , en el sentit següent:

On diu:

Jornada laboral: completa

Retribució anual bruta segons la Relació de Llocs de feina del personal internalitzat.

Ha de dir: 

Jornada laboral: la que correspongui segons el lloc a cobrir.

Retribució anual bruta que correspongui  d'acord amb el lloc a cobrir.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Calvià, a la data de la signatura electrònica (17 d'abril de 2023)

El director general de l'EPRTVIB Andreu Manresa Monserrat