Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ENTITAT LOCAL MENOR DE PALMANYOLA

Núm. 255535
Procés selectiu, mitjançant sistema de concurs, per a la cobertura com a personal laboral de la plaça de peó de manteniment de l'Entitat Local Menor de Palmanyola, mitjançant la constitució d'una borsa de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat per Resolució de Batlia núm. 2023/0027 de data 13 d'abril la contractació de la plaça de peó de manteniment i la creació d'un borsí de treball en règim laboral temporal, pel sistema de concurs de mèrits, s'obre el termini de presentació de sol·licituds, que serà de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci.

A la seu electrònica [http://palmanyola.sedelectronica.es] apareixen íntegrament publicades les bases que han de regir la convocatòria per a la contractació de la plaça.

S'adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria:

«BASES PER A LA SELECCIÓ DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL PER CONCURS

PRIMERA. Objecte de la convocatòria

És objecte de les presents bases és la contractació de personal, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, per a la cobertura amb caràcter temporal de la plaça de peó de manteniment, així com la creació duna borsa de treball a efectes de cobrir possibles vacants, vacances, llicències, baixes, necessitats urgents de contractació o qualsevol supòsit de contractació com a personal laboral temporal, de conformitat amb l'article 11 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, mitjançant el qual s'aprova el text refós de la llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic. Tot això mentre no es cobreixi la plaça definitivament mitjançant el procés d'estabilització.

Les persones aspirants que superin el procés selectiu s'integraran de forma automàtica a la borsa de treball, i, respectant l'ordre de puntuació final en el procés de selecció, de manera que puguin ser cridats per cobrir les necessitats de personal del mateix grup de la plaça objecte del present procés i per a la realització de les funcions descrites a l'últim paràgraf d'aquest apartat.

Una vegada constituïda l'esmentada borsa, els nomenaments temporals que s'hagin de formalitzar es faran seguint les normes de funcionament de la borsa de treball que es regulen a la base desena d'aquesta convocatòria

Són funcions d'un peó del servei de manteniment, les pròpies de l'ofici de peó de manteniment i, especialment, les referides a la neteja de vies públiques, carrers i places, parcs i jardins, edificis i instal·lacions municipals i qualsevol altra propietat municipal ; els treballs de jardineria a zones verdes, la conducció de vehicles i utilització d'estris i màquines del servei de neteja; entre d'altres.

SEGONA. Modalitat del contracte

La modalitat del contracte és la de personal laboral temporal regulada per l'article 15.3 del Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de l'estatut dels treballadors i per la disposició addicional 4a del Reial decret. llei 32/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reforma laboral, la garantia de l'estabilitat a l'ocupació i la transformació del mercat de treball.

El caràcter del contracte és temporal per substitució, fins a la cobertura definitiva de la plaça inclosa al procés d'estabilització, i en règim de dedicació a temps complet (37,5 hores setmanals).

La plaça està dotada de les retribucions bàsiques corresponents a la seva categoria, amb les pagues extraordinàries i la resta de retribucions complementàries que li corresponguin d'acord amb la legislació i el pressupost vigent.

TERCERA. Requisits d'admissió d'aspirants

Per formar part de les proves de selecció, caldrà reunir els requisits establerts a l'article 56 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre:

a) Tenir la nacionalitat espanyola, sens perjudici del que disposa l'article 57 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

b) Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques.

c) Tindre complits setze anys i no excedir, si s'escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei es pot establir una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per accedir a l'ocupació pública.

d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que exercien en el cas del personal laboral, en què hagués estat separat o inhabilitat. En cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, al seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'empleat públic.

e) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions del cos, escala o especialitat en què s'inclouen les places ofertes.

f) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar o equivalents.

g) Estar en possessió del títol B1 de la llengua catalana. Es reconeixeran els certificats expedits per l'Escola Balear d'Administració Pública o els expedits o homologats per l'òrgan competent en matèria de política lingüística del Govern de les Illes Balears, o els equivalents, d'acord amb l'Ordre del conseller d'Educació, Cultura i Universitats , de 21 de febrer de 2013, per la qual es determinen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana.

h) Estar en possessió del carnet de conduir B.1 en vigor, i vehicle propi. Els requisits establerts s'han de posseir en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds i s'han de mantenir durant tot el procés selectiu fins al moment de la signatura del contracte de treball.

Els requisits establerts s'han de posseir en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds i s'han de mantenir durant tot el procés selectiu fins al moment de la signatura del contracte de treball.

QUARTA. Forma i termini de presentació d'instàncies

Les persones interessades a participar en el procediment selectiu han d'emplenar una sol·licitud ajustada al model previst a l'Annex I d'aquestes bases i adreçada a l'alcalde de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

Les sol·licituds s'han de presentar al registre general d'aquest ajuntament en horari d'atenció al públic (Plaça Major, s/n - de dilluns a divendres no festius de 9h a 14h) o en qualsevol de les modalitats previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas que no es presentin al registre general de manera presencial, necessàriament s'haurà d'enviar mitjançant correu electrònic a l'adreça ajuntament@palmanyola.org una còpia de la sol·licitud registrada, dins del període de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació de sol·licituds és de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Juntament amb la instància de sol·licitud, les persones interessades hauran d'adjuntar:

-Còpia del DNI o en cas d'estrangers, el document acreditatiu de la nacionalitat

-Còpia de la titulació acadèmica exigida

-Còpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió del nivell de català exigit (nivell B1)

-Còpia de la documentació acreditativa dels mèrits. S'hauran d'enumerar i seguir l'ordre establert al barem de mèrits que consten a les bases

-Currículum vitae

-Còpia del carnet de conduir B1

La inexactitud, falsedat o omissió, de caràcter essencial, de qualsevol dada o informació que s'incorpori o la no-presentació davant l'administració competent de la documentació que, si escau, es requereix per acreditar el compliment del que s'ha declarat, determina la impossibilitat de continuar el procediment des del moment en què es tingui constància d'aquests fets, sense perjudici de les responsabilitats penals, civils o administratives que corresponguin

CINQUENA. Admissió d'aspirants

Expirat el termini de presentació d'instàncies, l'Alcaldia dictarà una resolució en el termini de màxim d'un mes, declarant aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos. En aquesta resolució, que es publicarà al Tauler d'Anuncis de la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://palmanyola.sedelectronica.es] s'assenyalarà un termini de tres dies hàbils per esmenar el defecte que hagi motivat l'exclusió al procés:

Les al·legacions presentades seran resoltes en el termini màxim de 10 dies des de la finalització del termini de presentació. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi dictat cap resolució, les al·legacions s'entenen desestimades.

Vistes les al·legacions presentades, per Resolució d'Alcaldia es procedirà a l'aprovació de la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos, que es publicarà als mateixos mitjans abans esmentats. En cas que no es presentessin al·legacions, la llista provisional s'elevarà a definitiva.

Igualment es publicarà la data en què efectuarà la baremació de mèrits i, si escau, l'entrevista que poguessin haver previst.

Els successius anuncis del procediment selectiu es publicaran al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Entitat Local Menor de Palmanyola (https://palmanyola.sedelectronica.es).

SISENA. Tribunal qualificador

Els òrgans de selecció seran col·legiats i la composició s'haurà d'ajustar als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres, i es tendirà, així mateix, a la paritat entre dona i home. La pertinença als òrgans de selecció serà sempre a títol individual, i no es podrà ostentar aquesta en representació o per compte de ningú.

El Tribunal està format per tres membres i els seus suplents respectius, per cobrir les absències que es puguin produir. Tots els membres del tribunal són funcionaris de carrera, de categoria igual o superior a la de la plaça convocada, i amb titulació acadèmica d'igual o superior nivell a l'exigida.

El Tribunal estarà format per un president, un secretari i un vocal. Així mateix, s'ha de nomenar un suplent per cadascun dels membres del tribunal.

El Tribunal podrà disposar la incorporació a la seva tasca en el procés selectiu d'assessors especialistes, per a aquells aspectes concrets del procés selectiu a causa de l'especialització tècnica del treball a realitzar. La seva funció se circumscriu a un mer assessorament, és a dir, actuen amb veu, però sense vot, no participen en la presa de decisions del Tribunal. Els assessors han de guardar sigil i confidencialitat sobre les dades i els assumptes sobre els quals tinguin coneixement a conseqüència de la seva col·laboració al Tribunal.

En cas que es produeixi un empat en les decisions del Tribunal, el president podrà fer ús del vot de qualitat per desfer-ho.

L'abstenció i la recusació dels membres del Tribunal serà de conformitat amb els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

Els membres del Tribunal percebran dieta en cas que la seva dedicació excedeixi la jornada habitual de treball. La resta de membres podran percebre dieta segons allò que preveu el RD462/2002.

SETENA. Sistema de selecció i desenvolupament del procés

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ: CONCURS DE MÈRITS

Es valoraran els mèrits al·legats i justificats per les persones aspirants segons el barem següent i la suma de tots ells no podrà ser superior a 40 punts.

Només es reconeixeran i seran objecte de valoració els mèrits obtinguts fins a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació, i no es valoraran els mèrits obtinguts amb posterioritat.

a) Experiència professional: fins a un màxim de 15 punts

Per serveis prestats a qualsevol administració pública o ens del sector públic instrumental relacionats amb la plaça convocada, amb la categoria de peó o superior

0,50 punts per any treballat

Per serveis prestats en empreses privades, ja sigui per compte propi o aliè, relacionats amb la plaça convocada, amb la categoria de peó o superior

0,25 punts per any treballat

Les fraccions d'any es computen prorratejant la puntuació anual pels mesos complets treballats.

L'experiència professional s'acreditarà de la manera següent:

a) Els treballs realitzats a l'administració pública s'han d'acreditar mitjançant certificat de serveis prestats emès per l'organisme corresponent, on haurà de constar: data d'inici i data de fi, el grup, escala i subescala i/o la categoria professional i la vinculació amb l'Administració o organisme públic o entitat dependent (funcionari de carrera, interí, accidental, personal laboral); i per al personal laboral serà a més necessària la descripció o indicació de les funcions realitzades. Juntament amb el certificat de serveis prestats cal aportar un informe de vida laboral actualitzat emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

b) Els treballs realitzats al sector privat per compte d'aliè s'han d'acreditar mitjançant certificat d'empresa o còpies dels contractes amb indicació de les dates d'alta i baixa, categoria professional i tipus de contracte, juntament amb un informe de vida laboral actualitzat emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

c) Els treballs realitzats al sector privat per compte propi (empresari individual o autònom) s'han d'acreditar mitjançant certificat d'estar d'alta a l'impost d'activitats econòmiques (IAE), juntament amb un informe de vida laboral actualitzat emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social.

No es valorarà l'experiència professional si no s'acredita amb els dos tipus de documents descrits en els apartats anteriors: certificats o contractes i informe de vida laboral.

No es valorarà l'experiència laboral que no estigui directament relacionada amb les funcions de la plaça a cobrir.

b) Formació acadèmica: fins a un màxim de 10 punts.

Títol de llicenciatura, grau, enginyeria o arquitectura reconeguts com a nivell MECES 3

10 punts

Títol de tècnic superior de formació professional (CFGS) o equivalent

7,5  punts.

Títol de batxillerat o tècnic de formació professional (CFGM) o equivalent

5 punts

S'aplicarà la puntuació esmentada per una sola titulació i només per la més alta assolida.

La titulació acadèmica ha de tenir relació amb les funcions de la plaça que es convoca, ha de ser diferent de la que s'acredita de requisit d'accés i de nivell igual o superior.

Es considera que tenen relació amb les funcions del lloc de treball, els cicles formatius de les famílies professionals següents: edificació i obra civil, energia i aigua, instal·lació i manteniment, mecànica, electricitat i electrònica, jardineria.

Es valoraran únicament les titulacions acadèmiques oficials i reconegudes pel Ministeri d'Educació.

c) Cursos de formación: hasta un máximo de 8 puntos.

Cursos con certificado de aprovechamiento

0,02 puntos por hora

Cursos con certificado de asistencia

0,010 puntos por hora

 * La fracció valorarà proporcionalment

Es valoraran sempre que estiguin relacionats directament amb les funcions a desenvolupar, i siguin impartits o promoguts per:

- Cursos impartits o promoguts per qualsevol administració pública territorial

- Cursos impartits o promoguts per qualsevol escola d'Administració pública, o bé homologats per aquestes escoles

- Cursos impartits o promoguts per organitzacions sindicals

-Cursos impartits o promoguts per les universitats, així com els de formació ocupacional impartits o promoguts pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

No es valoraran: els certificats que no indiquin les hores de durada ni els crèdits de l'acció formativa, la superació d'assignatures d'un estudi acadèmic, ni els derivats de processos selectius.

Si el certificat acreditatiu del curs indica crèdits, es valorarà a raó de 25 hores per cada crèdit ECTS.

Si no s'indica el tipus de crèdit, s'entendrà que són crèdits de l'ordenació universitària anterior (CFC o LRU) i, per tant, es valoraran a raó de 10 hores per crèdit.

Quan hi hagi discrepància entre les hores i els crèdits als certificats d'una acció formativa, prevaldran les hores.

Si no consta si un curs determinat és d'assistència o d'aprofitament, es considerarà com a assistència.

Es valoraran una sola vegada les accions formatives relatives a una mateixa qüestió o a un mateix programa, encara que s'hagi repetit la participació o la impartició.

d) Altres: fins a un màxim de 7 punts

Entrevista personal

Fins a un màxim de 6 punts

Carné de conduir C

Fins a un màxim d'1 punt

 L'entrevista personal, que constarà de l'exposició curricular per part dels candidats, consistirà en mantenir un diàleg amb el Tribunal sobre qüestions vinculades a les funcions a desenvolupar, a l'experiència, formació i condicions dels aspirants, a fi de valorar-ne la idoneïtat per al lloc.

VUITENA. Qualificació i llista definitiva

La puntuació serà de 0 a 40 punts.

El Tribunal valorarà els mèrits d'acord amb el barem previst a la base setena.

En cas d'empat, es resoldrà aplicant la graduació següent:

1-Major puntuació a l'apartat de cursos de formació

2-Major puntuació a l'apartat experiència professional

3-Si persisteix l'empat, finalment es procedirà al sorteig

Conclosa la valoració dels mèrits, el Tribunal farà pública al tauler d'anuncis electrònic de l'Entitat Local Menor la llista provisional amb les puntuacions atorgades a cada aspirant. Els interessats podran presentar al·legacions de manera telemàtica dins dels tres dies hàbils següents a aquesta publicació.

El Tribunal ha de resoldre de manera motivada les al·legacions efectuades per les persones aspirants. Un cop resoltes les al·legacions ha de publicar la llista definitiva de valoració de mèrits al tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal per ordre de major a menor puntuació total.

A continuació, el Tribunal Qualificador elevarà a Alcaldia la proposta definitiva de contractació del candidat que hagi obtingut la qualificació més gran.

A la mateixa acta, el Tribunal també elevarà a la Presidència la seva proposta definitiva de relació de candidats/es que formaran part de la borsa de treball per ordre descendent de puntuació d'acord amb les qualificacions atorgades en la valoració dels mèrits, amb la finalitat que l'alcaldia dicti la corresponent resolució de constitució de la borsa de treball.

NOVENA. Acreditació de requisits exigits i formalització del contracte

Abans de procedir a dictar la resolució de contractació de personal laboral del/de la candidat/a proposat/da pel Tribunal, es requerirà a aquest perquè en el termini de tres dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació de l'acta definitiva del Tribunal, presenti la següent documentació:

Fotocòpia compulsada del DNI.

Còpia autenticada o fotocòpia compulsada de la titulació exigida, així com còpia autenticada o fotocòpia compulsada dels mèrits al·legats a la sol·licitud.

Certificat mèdic acreditatiu de posseir les capacitats i les aptituds físiques i psíquiques per a l'exercici de les funcions corresponents.

Declaració jurada o promesa de no estar sotmès a cap causa d'incapacitat específica d'acord amb la normativa vigent.

Declaració jurada o promesa de no haver estat separat mitjançant un expedient disciplinari del servei de l'Estat, de l'Administració local o autonòmica o dels organismes que en depenguin, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.

Declaració jurada o promesa de no ocupar cap lloc ni exercir cap activitat al sector públic delimitat per l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

Si dins del termini indicat, i tret de casos de força major, l'aspirant proposat no presenta la documentació o no compleix els requisits exigits, no podrà ser nomenat i restaran anul·lades totes les seves actuacions sense perjudici de la responsabilitat en què haguessin pogut incórrer per falsedat a la sol·licitud en què demanaven prendre part en el procés selectiu.

L'òrgan competent procedirà a la formalització del contracte amb l'acreditació prèvia de les condicions de capacitat i requisits exigits en aquestes bases.

Període de prova:

Es fixa un període de prova d'un mes, que s'iniciarà una vegada l'aspirant proposat s'hagi incorporat al lloc de treball. El període de prova s'haurà de reflectir al corresponent contracte de treball.

Les persones responsables de fer el seguiment del període de prova hauran d'emetre informe valorant els ítems que a continuació es determinen: capacitat de treball i rendiment professional, el sentit de la responsabilitat i l'eficiència, l'interès per l'aprenentatge, la disposició i la iniciativa, la integració a l'equip de treball i l'adequació a les seves relacions internes i externes.

Aquest període de prova forma part del procés selectiu i si alguna persona aspirant no el supera, perdrà tots els drets derivats del procés de selecció, i s'anomenarà en iguals condicions la persona que el segueixi a l'ordre de puntuació, sempre que hagin superat el procediment de selecció.

DESENA. Constitució i funcionament de borsa de treball

Es constituirà una borsa de treball amb les persones que superin el procés de selecció i no resultin contractades, a fi que pugui ser utilitzada en futures crides que poguessin resultar necessàries per cobrir vacants temporalment degudes a baixes per malaltia, maternitat, o substitucions fins a la cobertura quan conclogui el procés de selecció previst.

Les persones que formin part de la borsa a efectes de rebre ofertes de lloc de treball estan en situació de disponible o no disponible.

Les persones aspirants que acreditin documentalment en el termini màxim de tres dies hàbils des de la crida alguna d'aquestes circumstàncies passarà a trobar-se en situació de no disponible. Mentre la persona aspirant estigui en situació de no disponible, no se li ha d'oferir cap contracte de treball, però mantindran la seva posició a la borsa d'ocupació:

  1. Baixa per maternitat o paternitat, o estar en període d'adopció o acolliment permanent.
  2. Baixa per malaltia o accident.
  3. Exercici de càrrec públic representatiu que impossibiliti l'assistència al treball.
  4. Estar treballant en qualsevol organisme públic.
  5. Compliment d'un deure inexcusable de caràcter públic i temporal.

Les persones interessades estan obligades a comunicar per escrit a l'Entitat Local Menor de Palmanyola la finalització de les situacions dalt descrites en un termini no superior a deu dies hàbils des que es produeixi, amb la justificació corresponent. La manca de comunicació en el termini establert suposa passar al darrer lloc de la borsa de treball.

Estan en situació de disponibles la resta de persones aspirants de la borsa i, per tant, se'ls ha de comunicar l'oferta d'un lloc de treball d'acord amb la seva posició a la borsa.

La borsa de treball serà pública i estarà a disposició dels interessats per consultar-los.

Crida de candidats:

La crida es produirà als candidats que estiguin en situació de disponible, respectant l'ordre de puntuació obtingut, i a mesura que es produeixin necessitats la cobertura de les quals sigui sol·licitada.

Es procedirà de la següent forma:

Es contactarà telefònicament i/o mitjançant comunicació per correu electrònic amb els aspirants seguint rigorosament l'ordre establert a la borsa. Es faran com a màxim tres intents de comunicació en hores diferents.

L'aspirant haurà de donar una contestació a l'oferta d'ocupació en el termini màxim d'un dia hàbil des que sigui localitzat, llevat que per circumstàncies excepcionals o de força major. El termini d'incorporació al lloc de treball no serà inferior, llevat que l'interessat ho sol·liciti, a 2 dies hàbils a comptar des de la comunicació.

Si la persona interessada no manifesta la seva conformitat i la seva disposició a incorporar-se en el termini indicat per l'Alcaldia sense haver acreditat estar en situació de no disponible, s'entén que hi renuncia, i queda exclosa de la borsa.

En el cas que no es pugui localitzar un aspirant després d'haver intentat tres intents de comunicació en l'horari de 8:00 a 15:00 es procedirà a trucar al següent aspirant de la llista, sent l'aspirant no localitzat col·locat a la mateixa posició que tenia adjudicada originàriament a la llista d'espera.

Els aspirants que siguin cridats i donin la seva conformitat a una contractació hauran de presentar, en el termini màxim de tres dies hàbils comptats a partir del dia en què manifestin la conformitat, els documents esmentats a la base novena.

El personal interí quan cessi en el lloc de treball, a excepció de la renúncia voluntària, s'incorporarà automàticament a la borsa del qual prové al lloc que li correspongui d'acord amb la puntuació obtinguda en el moment de la formació.

ONZENA. Vigència de la borsa.

Aquesta borsa de treball tindrà una vigència màxima de quatre anys a comptar de l'endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

DOTZENA. Protecció de dades personals

Amb la formalització i presentació de la sol·licitud les persones aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part a la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent i, especialment la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de protecció de dades personals.

Les dades personals incloses a la sol·licitud de participació seran tractades únicament per a la gestió del procés selectiu i les comunicacions que s'hagin de realitzar. Quan sigui necessari publicar un acte administratiu que contingui dades personals es publicarà de la manera que determina la disposició addicional setena de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. L'Ajuntament serà responsable del tractament d'aquestes dades.

TRETZENA. Incidències i règim de recursos

Les presents bases i convocatòria podran ser impugnades de conformitat amb allò establert a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Així mateix, la jurisdicció competent per resoldre les controvèrsies en relació amb els efectes i la resolució del contracte laboral serà la jurisdicció social.

Contra la convocatòria i les seves bases, que esgoten la via administrativa, es podrà interposar pels interessats recurs de reposició en el termini d'un mes davant l'Alcaldia, previ al contenciós administratiu en el termini de dos mesos davant el Jutjat Contenciós. Administratiu de Palma de Mallorca, a partir de l'endemà de publicació del seu anunci al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma (article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa).

En allò no previst a les bases, serà d'aplicació del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, del 30 d'octubre, el Reglament General d'Ingrés del Personal al Servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de Treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració General de l'Estat aprovat pel Reial decret 364/1995, de 10 de març; el Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què s'ha d'ajustar el procediment de selecció dels funcionaris d'administració local; el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local aprovat pel Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril; la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local; i el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

 

Palmanyola, 14 d'abril de 2023

El batle Arnau Llinàs Quintana

 

ANNEX 1

MODEL DE SOL·LICITUD

Nom i cognoms:

DNI/NIE:

Domicili:

Telèfon:

Correu electrònic:

EXPOSO

Que tenint coneixement de la convocatòria del procediment selectiu mitjançant concurs de mèrits per crear una borsa de treball de peons de manteniment de l'Entitat Local Menor de Palmanyola, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. _____, de ____________, presento la següent

DECLARACIÓ JURADA:

Primera. Que declaro estar en possessió de tots i cadascun dels requisits previstos a les bases per participar en aquesta convocatòria, i que són certes les dades que es consignen.

Segona.

- Que no estic sotmès a cap causa d'incapacitat específica d'acord amb la normativa vigent.

- Que no he estat separat/ada del servei de l'Administració local, autonòmica o estatal, ni he estat inhabilitat/ada per a l'exercici de la funció pública.

- Que tinc coneixements i compleixo les obligacions que es deriven de la normativa d'incompatibilitats establertes a la Llei 53/1981, de 26 de desembre.

- Que no pateixo cap malaltia o defecte físic o psicofísic que impedeixi o minvi el correcte desenvolupament de les funcions descrites a la base primera.

Tercera. Que aporto la següent documentació:

- Còpia del DNI

- Còpia de la titulació exigida

- Còpia del certificat de coneixement de llengua catalana (B1)

- Còpia de la documentació acreditativa dels mèrits

- Copia el carnet de conduir B1

- Currículum vitae

Quarta. Que d'acord amb l'establert a les Bases de la convocatòria, al·lega i acredita els mèrits de la convocatòria mitjançant els documents que a continuació es relacionen i adjunt a la present, per la qual cosa sol·licita us siguin reconeguts:

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

Per tot allò exposat,

SOL·LICIT

Ser admès/a a la convocatòria del procediment selectiu per crear una borsa de treball de peons de manteniment de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.»

DATA I SIGNATURA

Declaro sota la meva responsabilitat que les dades facilitades són certes

A ___________________________, a __________ de __________ de 20__.

Sgt.: _________________

 

 

 

Contra les presents bases, que posen fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci, davant l'Alcaldia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, o recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui exercitar qualsevol altre recurs que estimi pertinent.