Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 241490
Anunci del tràmit d’informació pública del Projecte de decret pel qual s’aproven les Normes Tècniques i Estàndards Cartogràfics de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l'article 58.1.e) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, es publica un extracte de la Resolució per la qual se sotmet al tràmit d'informació pública el Projecte de decret pel qual s'aproven les Normes Tècniques i Estàndards Cartogràfics de les Illes Balears, signada per la directora general de Territori i Paisatge en data 4 d'abril de 2023, en els següents termes:

1. Sotmetre al tràmit d'informació pública el Projecte de decret pel qual s'aproven les Normes Tècniques i Estàndards Cartogràfics de les Illes Balears.

2. Posar el Projecte de decret a disposició de la ciutadania a la pàgina web de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, al web Participació ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears i a les dependències de la mateixa Conselleria (c. Gremi de Corredors, 10. Polígon de Son Rossinyol. 07009. Palma).

3. Fixar el termini d'un mes a comptar des de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per formular observacions, aportacions o consideracions al Projecte de decret.

Les al·legacions poden presentar-se telemàticament, si es disposa de certificat digital o DNI electrònic, mitjançant el tràmit d'informació pública del procediment d'elaboració i tramitació de projecte de decret a la Seu electrònica (www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/4372900), adreçades a la Direcció General de Territori i Paisatge de la Conselleria de Medi Ambient i Territori (DIR3 A04026958).

Igualment, podeu utilitzar el formulari web del Portal de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears, entrant a l'enllaç següent (www.caib.es/sites/participacio/ca/audiancia_i_informacia_pablica_en_lelaboracia_de_normativa/) i cercant aquesta iniciativa. Aquest sistema permet presentar aportacions sense la necessitat de disposar de certificat electrònic o DNIe, però no emet justificant de recepció del contingut enviat. No obstant això, sempre que les aportacions presentades mitjançant aquest formulari web contenguin la identificació de la persona o l'entitat que les fa, s'inclouran en l'expedient d'elaboració de normativa.

Si es tracta d'una persona física no obligada a relacionar-se electrònicament amb l'Administració (art. 14.2 lletra c de la Llei 39/2015), també es poden presentar les aportacions per escrit adreçat a la Direcció General de Territori i Paisatge (DIR3 A04026958) de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, situada al c. de Gremi de Corredors, 10 de Palma, en qualsevol oficina d'assistència en matèria de registre o per correu postal. Disposau d'un model en el procediment de la Seu electrònica indicat abans.

1. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 4 d'abril de 2023

La directora general de Territori i Paisatge Maria Magdalena Pons Esteva