Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 242575
Informació Pública de l'expedient de cessió gratuïta d'ús d'un solar ubicat en el Polígon Son Bugadelles (Santa Ponça, Calvià) a la Fundació Deixalles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Calvià, en sessió ordinària celebrada en data 30 de març de 2023, entre d'altres, va acordar el següent:

PRIMER. Aprovar inicialment la modificació parcial del contingut del conveni de cessió gratuïta d'ús del bé patrimonial signat en data 17 de setembre de 2019, ubicat en el carrer Illes Canàries, 28, Polígon Son Bugadelles i inscrit com a bé patrimonial en el Registre de la Propietat de Calvià, Número 2, en el Tom 3675, llibre 921, fol 40, Finca 47075, inscripció 1

SEGON. Aprovar la proforma de la modificació dels termes del conveni de col·laboració signat entre la Fundació Deixalles i l'Ajuntament de Calvià en la data indicada en el punt primer d'aquest acord, pel qual es va cedir gratuïtament l'ús del solar ubicat en el carrer Illes Canàries, 28, del Polígon Son Bugadelles (Calvià).

TERCER. Sotmetre l'expedient a exposició pública durant un termini de 30 dies mitjançant la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en la seu electrònica i en el taulell d'anuncis d'aquesta Corporació Local.

QUART. Pel supòsit de que es presentin al·legacions a la documentació sotmesa a exposició pública, es dictarà resolució motivada per l'òrgan competent estimant o desestimant les al·legacions presentades aprovant l'expedient, amb les modificacions que al seu cas poguessin pertocar.

En cas de què no es presentin al·legacions, s'entendrà aprovada definitivament.”

L'expedient està a la seva disposició en el Servei de Benestar Social, a la Casa Consistorial, c/ Julià Bujosa Sans, Batle, 1 de Calvià, en horari de 9:00 a 14:00 hores per un període de 30 dies a comptar des del dia següent a la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica municipal www.calvia.com.

Durant el període d'informació pública es podran presentar al·legacions en els termes establerts en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Calvià, (signat electrònicament: 3 d'abril de 2023)

El tinent de batle de Cohesió Social, Igualtat, Comunicació i Policia Local Natividad Francés Gárate