Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 234230
Acord del Consell Executiu del Consell de Mallorca, de publicació de la Relació de Llocs de Treball del Consell de Mallorca, de conformitat al format establert al nou programa informàtic “Sistema d’Informació de Recursos Humans” (SIRH)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 29 de març de 2023, el Consell Executiu del Consell de Mallorca ha adoptat l'acord següent:

“Antecedents

La gestió dels recursos humans del Consell de Mallorca s'ha duit a terme mitjançant el programa informàtic Epsilon, fins la implantació del nou programa informàtic “Sistema d'Informació de Recursos Humans” (SIRH).

La implementació del nou programa informàtic s'ha fet gradualment als diferents serveis que integren el departament de Recursos Humans del Consell de Mallorca, i pel que fa a la unitat de gestió de personal, que és la que tramita la Relació de Llocs de Treball, es troba pràcticament implantat a hores d'ara.

Cal fer referència a l'acord adoptat pel Consell Executiu del Consell de Mallorca en data 8 de febrer de 2023, que va modificar parcialment la Relació de Llocs de Treball del Consell de Mallorca i va ordenar la publicació oficial del seu text consolidat. Posteriorment, en data 15 de febrer de 2023, el Consell Executiu va adoptar acord de rectificació de les errades materials existents a l'acord adoptat en data 8 de febrer de 2023.

Els anteriors acords del Consell Executiu han estat objecte de publicació al BOIB:

-l'acord de data 8 de febrer de 2023, al BOIB núm.19 de data 11 de febrer de 2023 i

-l'acord de data 15 de febrer de 2023, al BOIB núm. 23 de data 21 de febrer de 2023.

En data 14 de març de 2023, el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública ha dictat resolució de correcció d'errades materials detectades a la publicació oficial de la RLT en versió Epsilon.

Tant els acords anteriors com la seva publicació oficial, s'han efectuat segons el format del programa informàtic Epsilon, estant disponible a hores d'ara, la versió de la Relació de Llocs de Treball del Consell de Mallorca segons el format del nou programa informàtic SIRH.

Davant la necessitat d'implantar el programa informàtic SIRH en la seva integritat, per tal d'aconseguir la imprescindible homogeneïtat en la gestió dels recursos humans de la corporació, es fa necessària la publicació oficial de la vigent Relació de Llocs de Treball del Consell de Mallorca, segons la versió del nou programa informàtic SIRH.

Reiterar que aquest acord, no suposa cap modificació del contingut material de l'actual Relació de Llocs de Treball, sinó que té per objecte únicament la publicació oficial de la RLT amb idèntic contingut al vigent a hores d'ara, en un suport informàtic diferent, adaptat al nou programa informàtic SIRH.

En data 15 de març de 2023, el cap del Servei Tècnic de Recursos Humans ha emès informe favorable a aquesta proposta. Consta a l'expedient nota de Secretaria General emesa en data 17 de març de 2023, que afirma que el seu informe no és preceptiu atès que aquesta proposta no és d'aprovació ni de modificació de RLT. En darrer lloc, també figura a l'expedient informe d'Intervenció General de data 20 de març de 2023, on comunica que no és necessari ni l'informe de fiscalització prèvia ni la realització d'un informe de control permanent.

Atès l'anterior i de conformitat amb el que preveu l'article 28.1.e) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública proposa al Consell Executiu del Consell de Mallorca l'adopció del següent

ACORD:

“1-Ordenar la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears de la vigent Relació de Llocs de Treball del Consell de Mallorca, segons el format del programa informàtic SIRH, que figura a l'annex I d'aquest acord.

2-Ordenar la publicació de la taula d'equivalències, que figura com a annex II d'aquest acord, que permet relacionar els codis dels llocs de la Relació de Llocs de Treball elaborada conforme al programa informàtic Epsilon, amb els codis dels llocs de la Relació de Llocs de Treballs elaborada conforme al programa SIRH.”

Contra aquest acte, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques.”

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (31 de març de 2023)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 26-01-2021, BOIB núm. 12, de 28 de gener) Josep Lluís Colom Martínez

Documents adjunts