Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 228824
Anunci mitjançant el qual es fa pública la modificació dels Estatuts de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 97.6 de la Llei 2/2023, de 7 de febrer, de l'activitat física i l'esport de les Illes Balears estableix que els estatuts de les federacions esportives, com també les seves modificacions -una vegada que els ha ratificat l'administració esportiva del Govern de les Illes Balears- s'inscriuran en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears.

El 16 de març de 2023, el director general d'Esports va dictar la Resolució per la qual es ratifica la modificació de l'article 1 dels Estatuts de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears, aprovada per l'Assemblea General a la sessió extraordinària de 4 de febrer de 2023.

Així mateix, s'autoritza la inscripció d'aquesta modificació en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears amb la redacció següent:

«1.5 La modalitat esportiva de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears és atletisme i està composta per les especialitats següents: trail running (en els termes establerts per la sentència 00144/2021 de la Sala contenciosa administrativa del TSJIB, de 26 de febrer de 2021».

La Resolució del director general d'Esports de 16 de març de 2023 queda incorporada com a annex del text refós dels Estatuts ratificat pel conseller de Turisme i Esports el 26 d'abril de 2012.

Aquesta modificació dels Estatuts entra en vigor l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Els Estatuts han d'estar permanentment accessibles en la pàgina web de la federació, sense perjudici de qualsevol altre mitjà que n'asseguri la publicitat.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica: (20 de març de 2023)

El director general d'Esports Carles Gonyalons Sureda