Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 225697
Anunci creació d'una borsa viva de treball d'un/a director/a i monitor/a de temps lliure

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 27 de març de 2023, va aprovar el següent:

Vista les Bases que regiran la convocatoria per a la creació d'una borsa viva de treball d'un/a director/a i monitor/a de temps lliure per a l'escola d'estiu 2022 aprovada per Junta de Govern Local de dia 28 de març de 2022 i publicat al BOIB número 45 de dia 02 d'abril de 2022.

Vista la Base número Vuit que de Constitució de Borsa viva que estableix:

“La Constitució de la borsa via implica l'apertura anual d'un termini per a la seva actualització. Per això, una vegada constituïda aquesta borsa per a l'any 2022, els pròxims anys només s'hauran de fer actualitzacions de documentació per part dels aspirants ja apuntats.

Aquells aspirants que vulguin accedir per primera vegada a la borsa viva hauran de presentar tota la documentació sol.licitada durant el període d'actualitzacions”

Les persones interessades a participar en el concurs han de presentar una sol·licitud per a la borsa convocada mitjançant les Bases aprovada per Junta de Govern Local de dia 28 de març de 2022.

Les sol·licituds s'han de presentar al registre de l'Ajuntament de Llubí o en la forma que estableix l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. La sol·licitud s'ha de registrar i així mateix s'ha de segellar tota la documentació que s'hi adjunti.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) .

Si l'últim dia de presentacions fos dissabte o diumenge o festiu, el termini s'entrendrà ampliat fins el següent dia hàbil. Es publicarà també a la pàgina web municipal (www.ajllubi.net) i al tauler municipal d'anuncis.

 

Llubí, document signat electrònicament (30 de març de 2023)

La batlessa Magdalena Perelló Frontera