Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 224238
Desistiment del procés de selectiu per a la creació d'una borsa de treball mitjançant el sistema de concurs, amb caràcter de personal funcionari interí per a programes tècnic d'administració general (A1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per fer constar que en data 24 de març de 2023 el Batle president per Resolució d'Alcaldia núm. 392/2023 ha resolt desistir del procediment selectiu per a la creació d'una borsa de treball, mitjançant el sistema de concurs, amb caràcter de personal funcionari interí per a programes- tècnic d'administració general (A1) i posterior Resolució d'Alcaldia de rectificació d'errada material núm. 400/2023, conforme segueix:

 

«RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

A la vista dels següents antecedents:

Document

Proposta del Servei de Personal

Informe Jurídic

Resolució d'Alcaldia

Informe Tècnic

Informe-proposta de Resolució

Examinada la documentació que l'acompanya, de conformitat amb l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Desistir del procés selectiu convocat mitjançant Resolució d'Alcaldia de data 19 de setembre de 2022, i publicat al BOIB núm. 124, de 22 setembre de 2022, per la qual es convocaven la «Creació d'una borsa de treball, mitjançant el sistema de concurs, amb caràcter de personal funcionari interí per a programes- tècnic d'administració general (a1)”, comportant el seu arxiu, pel següent motiu:

-. La plaça es troba ocupada mitjançant el borsí vigent que es creà conforme el programa anterior corresponent a l'expedient 1247/2022, al haver disponibles aspirants que varen superar aquest procés selectiu. Per motiu d'interès públic, i trobant-se vigent el referit borsí, i coberta la plaça, es fa innecessari seguir amb el procediment per cobrir la plaça, el qual s'havia iniciat de forma extraordinària pel procediment de concurs sense proves d'aptitud prèvies.

SEGON.- Iniciar el procediment de devolució de la taxa per inscripció en la convocatòria de proves selectives referenciada, i atorgar el termini d'un mes a partir de la publicació de la resolució perquè les persones interessades comuniquin les seves dades personals i bancàries actualitzats, a l'efecte de procedir a la devolució de la taxa per inscripció en les proves selectives de referència, de conformitat amb l'article 4.2 de l'Ordenança de taxes proves selectives (BOIB núm. 167 de 12 de desembre de 2019), que estableix que “Serà procedent la devolució de la quota ingressada quan no es realitzi el fet imposable per causa no imputable al subjecte passiu.”

TERCER. Comunicar als interessats, mitjançant publicació en el BOIB així com en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica de l'ajuntament, que queda sense efecte la convocatòria publicada per desistir d'aquesta.»

Contra la present resolució que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició davant d'aquesta Entitat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta resolució, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós- administratiu, davant Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar-se qualsevol altres recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Sa Pobla, (28 de març de 2023)

El batle Llorenç Gelabert Crespí