Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 220662
Aprovació de la llista definitiva admesos i exclosos procés selectiu per cobrir una plaça de netejador/a, personal laboral de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs, que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovació de la llista definitiva admesos i exclosos  procés selectiu per cobrir una plaça de netejador/a, personal laboral de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs, que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal.

Atès que per acord de la Junta de Govern de data 24 de novembre de 2022 es va convocar el procés selectiu corresponent a les bases específiques que han de regir la convocatòria del procés selectiu per cobrir una plaça de netejador/a, personal laboral de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs, que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal les quals es vàren publicar íntegrament en el Boib núm. 156 de data 1 de desembre de 2022.

Atès que en el BOE 41 de data 17 de febrer de 2023 es va publicar la resolució del termini per presentació de sol·licituds i acabat el termini de presentació de les mateixes per prendre part a la convocatòria.

Atès que en el Boib núm. 35 de data 18 de març de 2023 es va publicar l'aprovació del llistat admesos i exclosos i nomenament membres tribunal procés selectiu per cobrir una plaça de netejador/a, personal laboral de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs, que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal.

Atesa la inexistència d'al·legacions presentades en el termini disposat.

En ús a les atribucions que em confereix la vigent legislació, emet la següent:

Decret de Batlia

Expte: 464/2022

El Sr. Joan Riutort Crespí, com a Batle-President de l'Ajuntament de Santa Eugènia (Illes Balears)

D'acord amb el previst en les bases específiques que han de regir la convocatòria del procés selectiu per cobrir una plaça de netejador/a, personal laboral de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs, que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal, les quals es vàren publicar íntegrament en el Boib núm. 156 de data 1 de desembre de 2022 i al BOE 41 de data 17 de febrer de 2023.

He resolt

Primer.- Aprovar definitivament la relació de persones aspirants que reuneixen tots els requisits de les bases específiques del procés de selecció per cobrir la plaça objecte de la convocatòria de l'Ajuntament de Santa Eugènia, d'acord amb el següent:

      D.N.I.

              LlINATGES

             NOM

Registre entrada

**2126***

López  García

Francisca

    2023-E-RE-92

Segon.- Aprovar definitivament la relació de persones aspirants excloses pels quals no reuneixen els requisits de les bases específiques del procés de selecció per cobrir la plaça objecte de la convocatòria de l'Ajuntament de Santa Eugènia, d'acord amb el següent:

       D.N.I.

LLINATGES

    NOM

REGISTRE ENTRADA

MOTIU  exclusio

 

 

 

 

 

Tercer.- Convocar als membres del tribunal per la realització de la baremació dels mèrits dels aspirants admesos pel dia 13 abril de 2023 a les 13:30 hores, a l'Ajuntament de Santa Eugènia.

 

Quart.- Publicar la present resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears (Boib), tauler d'anuncis  i pàgina web de l'Ajuntament de Santa Eugènia, per a major difusió, per a general coneixament i efectes oportuns.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'ha publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar contenciós-administratiu davant el Jutjat contenciós-administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb el que disposen els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa.

 

Santa Eugènia, en la data de la signatura electrònica (29 de març de 2023)

El batle Joan Riutort Crespí