Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 220484
Aprovació de l'expedient de denominació de via pública de l'Ajuntament d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que l'Ajuntament d'Algaida està tramitant l'expedient d'aprovació de denominació de via pública corresponent a la Unitat d'Execució núm. 6 amb referència cadastral 1196127DD9719S0001GK.

Atesa la proposta raonada de denominació de la via pública efectuada per la Presidenta de la Comissió Informativa de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament d'Algaida mitjançant la qual es proposa que aquesta ostenti la denominació de Pere Llull Fullana.

Així doncs i per tal de donar compliment a les exigències de publicitat en virtut del que es disposa en l'article 21.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i la normativa vigent en matèria de transparència, s'acorda l'obertura d'un període d'informació pública per un termini  de vint dies, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://ajalgaida.sedelectronica.es] a l'efecte del general coneixement de la proposta de denominació. Així mateix, es dona audiència als interessats a fi de que puguin al·legar i presentar els documents i les justificacions que estimin pertinents.

 

Algaida, 29 de març de 2023

La batlessa Maria Antònia Mulet Vich