Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 184028
Citació d’actes prèvies a l’ocupació per a la instal·lació elèctrica corresponent a la reforma de línia aèria MT (15 kV) «Son Colom» per nou subministrament MT (15 kV) de 4.772,82 kW

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 27 de gener de 2023 el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica va dictar la Resolució sobre l'autorització administrativa i la declaració, en concret, d'utilitat pública del projecte de reforma de la línia aèria MT (15 kV) «Son Colom» per nou subministrament MT (15 kV) de 4.772,82 kW, publicada en el BOIB núm. 15, de 2 de febrer de 2023, i en el BOE núm. 43, de 20 de febrer de 2023.

S'ha de dur a terme la redacció de les actes prèvies a l'ocupació de les finques afectades per l'expropiació forçosa, amb caràcter d'urgència, motivada per la realització del projecte esmentat.

Per aquest motiu, comunic als titulars afectats que s'indiquen a continuació que han de presentar-se el dia i l'hora indicats en la llista adjunta a l'Ajuntament de Porreres (plaça de la Vila, 17).

Hi heu de comparèixer personalment, o bé representats per una persona autoritzada adequadament, i aportar el document nacional d'identitat i els documents acreditatius de la vostra titularitat (la nota simple informativa del Registre de la Propietat, si la finca està inscrita a nom vostre, i, si no ho està, l'escriptura pública o el document privat).

 

Palma, data signatura electrònica (13 de març de 2023)

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo

 

ANNEX

Propietaris afectats UP 3/2021

Polígon

Parcel·la

Dia

Hora

Antoni Servera Fullana

1

109

14/04/2023

10:00