Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 206843
Aprovació definitiva de la modificació de l’article 22 dels Estatuts de FECOEV, SAU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 28 de octubre de 2022 el Ple del Consell Insular d'Eivissa com a Junta General de l'entitat mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV) en sessió ordinària va aprovar inicialment la modificació de l'article 22 dels estatuts de la mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV), de conformitat amb el que estableixen els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local i 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

En el BOIB núm. 148 de data 17 de novembre de 2022 es va publicar l'esmentat acord d'aprovació inicial de modificació de l'article 22 dels estatuts de la mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV), i ha estat exposat al públic també en el tauler d'anuncis d'aquesta corporació durant el termini de 30 dies hàbils.

Així mateix, en data 25 de novembre de 2022 va tenir entrada informe d'avaluació d'impacte de gènere de l'Institut Balear de la Dona, evacuat a l'empara de l'art. 5.3 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes, el qual disposa que no s'ha detectat cap situació de desigualtat per qüestió de gènere.

Atès que no s'han produït al·legacions en el termini d'exposició pública, segons consta en la diligència emesa per l'Oficina d'assistència en matèria de registre d'aquesta Corporació de data 11 de gener de 2023, es fa públic que ha quedat aprovat definitivament l'acord del Ple del Consell Insular com a Junta General de l'entitat mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV) de data 28 de octubre de 2022 mitjançant el qual es va aprovar inicialment la modificació de l'article 22 dels estatuts de la mercantil Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV), que tendrà la següent redacció:

"El Consejo de Administración se reunirá siempre que lo exija el interés de la sociedad en el domicilio social o en cualquier otro lugar; corresponde convocarlo a la presidencia, bien por iniciativa propia o bien a petición de dos o más consejeros. La convocatoria se hará por cualquier medio escrito o telemático, exigiendo confirmación de lectura, y con dos días de antelación, al menos, a la fecha de la reunión, indicando el lugar y los asuntos a tratar.

Excepcionalmente, el Consejo de Administración podrá reunirse con carácter urgente en un plazo inferior al citado con anterioridad cuando la urgencia se halle debidamente motivada y justificada, conste efectuada la convocatoria por cualquier medio escrito o telemático a todos los miembros del Consejo y concurran a la reunión más de la mitad de los mismos.

No serán necesarias las formalidades contenidas en los párrafos anteriores si el Consejo al completo acuerda por unanimidad la reunión.

Los consejeros/las consejeras podrán asistir, participar en la deliberación de las sesiones y ejercitar el derecho de voto por cualquier medio de comunicación a distancia, siempre que se garantice debidamente la identidad del sujeto participante, la integridad de su intervención y de su voto y que se encuentre en territorio español.

El secretario/la secretaria del Consejo de Administración recibirá una retribución por asistencia a las juntas de Consejo por una cantidad de 120 euros cada una, que será actualizada anualmente con IPC. Este acuerdo puede ser modificado por Junta General."

 

Eivissa, 23 de març de 2023

La cap de Secció d'Indústria del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal Olga Torres Ribas