Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 206099
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca de 20 de març de 2023, relatiu a l’aprovació inicial de la proposta de modificació pressupostària (MC004) competència del Ple de la Corporació, al pressupost del Consell Insular de Menorca de l’exercici 2023 (exp. 0426- 2023-000004)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular en sessió de caràcter ordinari de 20 de març de 2023, adoptà, entre d'altres, l'acord d'aprovació provisional de la modificació pressupostària següent:

El pressupost de la corporació constitueix una previsió d'ingressos i una autorització de despesa l'aprovació de la qual és competència del ple de la corporació. Quan durant l'exercici sorgeixen incidències, inicialment no previstes, la legislació vigent preveu la possibilitat d'escometre modificacions pressupostàries.

L'aprovació de determinades modificacions pressupostàries, en concordança amb la competència d'aprovació dels pressuposts, es reserva en alguns supòsits (perquè impliquen variacions significatives pel que fa al pressupost aprovat) al ple de la corporació. Cal considerar inclosos en aquests supòsits, entre d'altres, la consideració de subvencions com a nominatives.

Atesa la proposta de Presidència per la qual se sol·licita modificació de l'annex previst a la base d'execució 22a del vigent pressupost general del Consell Insular de Menorca per tal d'incrementar l'import de l'ajut nominatiu al ClubSwan;

Atesa la proposta que presenta el president en funcions del CIM per la qual se sol·licita modificació pressupostària per addicionar a l'annex previst a la base d'execució 22a del vigent pressupost general del Consell Insular de Menorca d'un ajut nominatiu al Club Nàutic Ciutadella;

Atesa la proposta del conseller executiu de Cultura, Educació, Joventut i Esports per la qual se sol·licita modificació pressupostària per addicionar a l'annex previst a la base d'execució 22a del vigent pressupost general del Consell Insular de Menorca un ajut nominatiu a Intramurs Produccions SL;

Les tres propostes consten a l'expedient de referència.

Es proposa al Ple del Consell Insular de Menorca l'adopció dels següents acords en matèria de modificacions pressupostàries:

Primer. Aprovar provisionalment la modificació de l'import del següent ajut nominatiu, conformement a la proposta que consta a l'expedient, inclòs a l'Annex II de la base d'execució 22a del vigent pressupost:

  • Subvenció, a càrrec del programa pressupostari 43200 Promoció Turística (aplicació pressupostària 1-43200-4890001), a favor del ClubSwan, per un import màxim de 56.000,00 € (en tost dels 36.000,00€ previstos inicialment), amb l'objecte de col·laborar en l'organització de la regata ClubSwan 50 Challenge Menorca 2023, i contribuir així a l'objectiu de posicionar Menorca com a espai per a la pràctica de l'esport i de celebració d'esdeveniments esportius de primer nivell (identificació de l'ajut: fila núm.112 de l'Annex).

Segon. Aprovar provisionalment l'addició a l'Annex II de la base d'execució 22a del vigent pressupost dels següents ajuts nominatius, conformement a les propostes que consten a l'expedient:

  • Subvenció, a càrrec del programa pressupostari 43200 Promoció Turística (aplicació pressupostària 1-43200-4890001), a favor del Club Nàutic Ciutadella, per un import màxim de 74.600,00 €, amb l'objecte contribuir a l'organització del campionat d'Espanya d'Optimist 2023, amb l'objectiu de posicionar Menorca com a espai per a la pràctica de l'esport i de celebració d'esdeveniments esportius de primer nivell.
  • Subvenció, a càrrec del programa pressupostari 33410 Política Lingüística i Patrimoni Cultural Immaterial (aplicació pressupostària 4-33410-4790070), a favor d'Intramurs Produccions, SL, per un import màxim de 10.000,00 €, amb l'objecte de col·laborar en la producció del concert del grup Antònia Font a Maó, amb l'objectiu d'impulsar accions encaminades a aconseguir una major presència del català en els diferents àmbits de la societat menorquina.

Tercer. Disposar l'exposició al públic de l'expedient relatiu a aquesta modificació pressupostària, per un termini de 15 dies hàbils comptats des de l'endemà del dia que es publiqui el corresponent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que també es publicarà en el tauler d'edictes de la corporació, per tal que les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacions que considerin pertinents davant el Ple. I, en el cas que en el període d'informació pública no es presentés cap reclamació, es considerarà definitivament aprovat i es publicarà en el BOIB en els termes que estableix la legislació vigent.

 

Maó, 22 de març de 2023

Per delegació de la presidenta, La secretària Rosa Salord Olèo (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)