Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 203260
Aprovació definitiva del projecte d’obra anomenat “Reparació de les cobertes de sa Casilla de Peó caminer i els seus annexos de desmuntatge, demolició de forjats de la coberta i la construcció de la nova coberta, a Sant Francesc Xavier, TM Formentera”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter ordinari de dia 22 de juliol de 2022, es va aprovar inicialment el projecte d'obra Reparació de les cobertes de sa Casilla de Peó caminer i els seus annexes de desmuntatge, demolició de forjats de la coberta i la construcció de la nova coberta, a Sant Francesc Xavier, TM Formentera”, redactat per l'arquitecte, el Sr. Xavier Pallejà Rovira, en març de 2022.

Havent transcorregut el termini d'exposició pública, en què no s'ha presentat cap al·legació ni reclamació, s'aprova definitivament el projecte d'obra anomenat Reparació de les cobertes de sa Casilla de Peó caminer i els seus annexos de desmuntatge, demolició de forjats de la coberta i la construcció de la nova coberta, a Sant Francesc Xavier, TM Formentera”.

El projecte d'obra es pot consultar de manera presencial a l'oficina de l'àrea d'Infraestructures del Consell Insular de Formentera, al carrer Arxiduc Lluís Salvador, núm. 2, 07860 Sant Francesc Xavier, Formentera, a la web del Consell Insular de Formentera i al tauler d'anuncis de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

 

Formentera,  amb la data de la signatura electrònica: (22 de març de 2023)

La presidenta Ana Juan Torres