Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 202245
Aprovació definitiva de la modificació de la fitxa del catàleg corresponent al lloc de treball d'assessor jurídic del Consell Insular de Menorca (exp. 0602-2023-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Consell Executiu d'aquest Consell Insular, en sessió de caràcter Ordinari de 27 de febrer de 2023, es va acordar aprovar provisionalment la modificació de la fitxa de catalogació del lloc de treball d'assessor jurídic, atès que es va donar audiència a la Junta de Personal del Consell Insular, en qualitat de representants dels funcionaris de la corporació, per un termini de deu dies hàbils, establint-se expressament que, si en el termini esmentat no efectuaven al·legacions al respecte la proposta fins aleshores provisional esdevindria definitiva, i en aquest cas seria d'aplicació el primer dia del més següent a la finalització del termini d'audiència.

Atès que durant el període d'audiència esmentat no s'han formulat observacions ni al·legacions el respecte l'acord fins aleshores provisional ha esdevingut definitiu, i en conseqüència, produirà efectes a partir del proper dia 1 d'abril de 2023, i es publica a continuació, en annex, per a general coneixement i als efectes que correspongui.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement i perquè tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant el Ple en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document (22 de març de 2023)

Per delegació de la presidenta La secretària Rosa Salord Oleo (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)

 

ANNEX Valoració de complement específic

LLOC

FACTOR

 

Assessor/a jurídic/a

 

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

TOTAL

200

90

25

190

200

40

40

 

 

50

 

 

835

1

2

5

3

1

4

4

 

 

2