Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 197210
Resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de cap de servei d’oncologia radioteràpica de l’Hospital Universitari Son Espases

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases de 25 de novembre de 2022 (BOIB núm. 159, de 8 de desembre de 2023), es convocà un procediment de lliure designació de cap de servei d'oncologia radioteràpica de l'Hospital Universitari Son Espases.

2. Per la Resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases de 10 de febrer de 2023, es publicaren les llistes definitives d'admesos i exclosos de l'esmentada convocatòria. A la llista definitiva d'admesos figuren els aspirants, els mèrits presentats del qual foren examinats per l'òrgan convocant.

3. Els aspirants defensaren, davant l'òrgan convocant i els seus assessors, el projecte tècnic de gestió de la unitat assistencial d'oncologia radioteràpica de l'Hospital Universitari Son Espases.

Fonaments de dret

1. Decret 87/2006, de 6 d'octubre, de provisió de prefectures de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Reial Decret Llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Adjudicar al sr. Francisco Jesús Mestre Mestre, el lloc de treball de cap de servei d'oncologia radioteràpica de l'Hospital Universitari Son Espases.

Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web www.hospitalsonespases.es , de conformitat amb el article 23 del Reial Decret Llei 1/1999.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa– es pot interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, les persones interessades poden optar per interposar un recurs de reposició davant el mateix òrgan que dicta la Resolució en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució. En aquest cas, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Palma, 17 de març de 2023

El director gerent de l' Hospital Universitario Son Espases P.D. Consellera d'Administracions Públiques i  modernització (Resolució de 03/.11.2020 BOIB nº 191 de 07/11/2020) P.D. Director General del Servei de Balear de Salut (Resolució de 11.03.2021 BOIB nº 39 de 20/03/2021) Josep Manuel Pomar Reynes