Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 197120
Correcció d'error de la Resolució de Batlia núm. 225 de dia 16/3/2023 per la qual s'aproven les bases i la convocatòria del procés selectiu d'una plaça assessor/a jurídic/a, publicat en el BOIB 35, de data 18 de març de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fent ús de les atribucions que em confereix l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, el Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, i altra legislació concordant.

Vist que en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 35, de data 18/03/2023, van sortir publicades les bases i la convocatòria del procés selectiu mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, cobertura, amb caràcter interina, d'una plaça d'assessor/a jurídic/a.

Vist l'informe de la Secretària municipal de data 20 de març de 2023 on fa constar que s'ha detectat un error en el punt 3.6 de les bases, referit a l'acreditació del coneixement de llengua catalana.

Atès que la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català a l'àmbit de la funció pública exigeix per a l'ingrés i ocupació dels llocs de treball d'administració especial A1 el nivell B2 (nivell avançat).

Per tot això,

 

RESOLC

Primer. Modificar el punt 3.6, 7.b.3 i l'annex III de les bases que han de regir el procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure, per a la creació d'una borsa de treball de funcionàries/ris interines/ins de l'escala d'administració especial subescala tècnic, llicenciats o graduats en dret (A1), publicades en el BOIB núm. 35, de data 18/03/2023, en el sentit que:

"En la base 3.6, on diu:

Acreditar el coneixement de llengua catalana corresponent al nivell de certificat C1, mitjançant l'aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per l'Institut d'Estudis Baleàrics, l'Escola Balear d'Administració Pública, l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) o equivalents segons la normativa reguladora de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Ha de dir:

Acreditar el coneixement de llengua catalana corresponent al nivell de certificat B2, mitjançant l'aportació del títol o certificat oficial corresponent, expedit per l'Institut d'Estudis Baleàrics, l'Escola Balear d'Administració Pública, l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) o equivalents segons la normativa reguladora de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

En la base 7.b.3, on diu:

"3. Per coneixements de la llengua catalana (màxim 1 punt)

Per coneixements orals i escrits de català es valorarà com a mèrit els certificats següents:

3.1 El certificat C2 de català (antic D): 0,75 punt

3.2 El certificat LA de català (antic E): 0,25 punts

La puntuació final s'obtindrà mitjançant la suma de la puntuació obtinguda en la fase d'oposició amb l'obtinguda en la fase de concurs. En cas d'empat en la puntuació global, l'òrgan de selecció proposarà el nomenament de la persona que hagi obtingut la puntuació més alta en la fase d'oposició."

 

Ha de dir:

"3. Per coneixements de la llengua catalana (màxim 1 punt):

Per coneixements orals i escrits de català es valorarà com a mèrit els certificats següents:

3.1 El certificat C1 de català (antic C): 0,25 punt

3.2 El certificat C2 de català (antic D): 0,50 punt

3.3 El certificat LA de català (antic E): 0,25 punts

Es tindrà en compte només un certificat (el de nivell superior), llevat del cas del certificat de coneixements de llenguatge administratiu, cas aquest en què la puntuació s'acumularà a l'altre certificat que aporti.

La puntuació final s'obtindrà mitjançant la suma de la puntuació obtinguda en la fase d'oposició amb l'obtinguda en la fase de concurs. En cas d'empat en la puntuació global, l'òrgan de selecció proposarà el nomenament de la persona que hagi obtingut la puntuació més alta en la fase d'oposició."

En conseqüència es modifica el punt 3 de l'annex III, tal com s'incorpora com a l'Annex d'aquesta Resolució.

Segon. Publicar d'immediat les bases íntegres rectificades que han de regir la present convocatòria, incorporades com a annex a aquesta Resolució.

Tercer. Obrir un nou termini de 10 dies hàbils per presentar sol·licituds comptadors des de l'endemà de la publicació de les bases rectificades en el butlletí Oficial de les Illes Balears. Es tindran per acceptades les sol·licituds presentades des de dia 20 de març fins a la data de la publicació de les bases rectificades.

 

Ferreries, signat en la data de la signatura electrònica (21 de març de 2023)

La batlessa Joana Febrer Rotger

Documents adjunts