Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 182877
Informació publica del projecte del Consorci de Transport de Mallorca d'instal·lació d'estació de recàrrega d'autobusos elèctrics (pantògraf) a la Ctra. Coves de Porto Cristo

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Anunci del Departament d'Urbanisme i Obres de l'Ajuntament de Manacor.

En compliment del disposat a l'art. 387 del Reglament Gral de la LOUS, que desenvolupa la llicència d'usos provisionals del sòl i d'obres de caràcter provisional, es sotmet a informació pública pública prèvia, per un termini de vint dies, el projecte presentat del Consorci de Transports de Mallorca (CTM), amb CIF Q-0700528-C, en data 26 de juliol de 2022 (RGE 13669), de de llicència urbanística d'usos i/o obres de caràcter provisional, per a realitzar obres/actuacions a l'Av. Joan Servera Camps, de Porto Cristo (Manacor), amb ref. cadastral núm. 8664001ED2786S, consistents en ampliació de xarxa soterrada en Mitja Tensió que prové del CT de 15 kV “PORTOCRIST”, incloent la instal·lació d'un nou Centre de Maniobra i Mesura (CMM) en un edifici prefabricat, fins a un punt situat a la Ctra de les Coves, per tal d'instal·lar una estació de recàrrega d'autobusos elèctrics (pantògraf). Dit emplaçament es correspon amb la Finca registral núm. 12.801 (inscrita al Tom 4218, Llibre 893)

Dit projecte es tramita amb el núm. d'expedient 9729/2022-GES, i es pot consultar i examinar durant dit termini de vint dies, a comptar des de la publicació d'aquest anunci al BOIB i a la seu electrònica de l'Ajuntament de Manacor, en les dependències del Departament d'Urbanisme i Obres de l'Ajuntament de Manacor, situades en el Claustre de Sant Vicenç, 2n pis, de Manacor, de dilluns a divendres i en horari de 9 a 14h, a fi que qualsevol interessat pugui consultar-lo i, si n'és el cas, formular en dit termini les al·legacions i/o observacions que estimi oportunes.

Les al·legacions i/o observacions es podran presentar, en el termini assenyalat, en el Registre Gral. d'Entrades de l'Ajuntament, en horari de 9h a 14h., en qualsevol altre registre d'organismes administratius o en oficines de correus, i hauran d'anar dirigides a la Delegada d'Urbanisme i Obres, que és l'òrgan competent per a l'autorització del projecte, i per delegació del batle (BOIB núm.145, de 23/10/2021)

 

(Signat electrònicament: 14 de març de 2023)

La delegada d'Urbanisme, Habitatge i Activitats Núria Hinojosa Abenza