Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 182825
Nomenament com a funcionaris en pràctiques a quatre policies locals de l’Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 7 de març de 2023, s'ha dictat Resolució de batlia núm. 2023/405, mitjançant la qual es nomenen com a funcionaris en pràctiques als quatre aspirants amb major puntuació del procés selectiu per proveir, amb personal funcionari de carrera, quatre places de la categoria de policia local de l'Ajuntament de Santanyí, amb el següent tenor literal:

« DECRET

Nomenament com a funcionaris en pràctiques a quatre policies locals de l'Ajuntament de Santanyí

Antecedents

1. Vistes les bases del procés selectiu per proveir, amb personal funcionari de carrera, 4 places de la categoria de policia local, vacants i dotades pressupostàriament, 1 d'elles corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2020, i 3 corresponents a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2021, les quals varen ser publicades en el BOIB núm. 74, de 5 de juny de 2021, i l'anunci de la convocatòria en el BOE núm. 144, de 17 de juny de 2021.

2. Vist que en data 7 de novembre de 2022 es va publicar a la pàgina web de la Corporació l'acta de resultats definitius del procés selectiu.

3. Vistes les bases que regeixen aquest procés selectiu, les quals estableixen que les quatre persones amb major puntuació seran nomenades com a personal funcionari en pràctiques en la categoria de policia local.

4. Vistes les renúncies de data 22 de febrer de 2023 dels aspirants Alejandro Socias Seguí i Lluís Burguera López a ser nomenats funcionaris en pràctiques, en la categoria de policia local, de l'Ajuntament de Santanyí.

5. Vist que, en data 01 de març de 2023, mitjançant n. 1587/2023 en el Registre General de l'Ajuntament, Antoni Fe Roig presenta de forma correcta la documentació requerida a les bases de la convocatòria objecte d'aquesta resolució.

Per tot el que s´ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent, DISPÒS:

Primer. Nomenar les següents persones com a personal funcionari en pràctiques per ser les que han obtingut la puntuació més alta en aquest procés selectiu:

ORDRE

NOM

DNI

1

VICENS OLIVER, ANDREU

*1584****

2

VELA DONAIRE, ANTONIO

**6179***

3

SIMO NIETO, CAROLINA MARIA

***6188**

4

ANTONI FE ROIG

**5373***

Segon. Establir com a data d'inici d'aquests nomenaments el 20 de març de 2023. La durada d'aquest nomenament en pràctiques finalitzarà quan la batlia adopti resolució declarant funcionaris/àries de carrera aquells que hagin superat el període en pràctiques, a tal efecte, el tribunal qualificador elevarà a la batlessa de la Corporació la llista definitiva de les persones aspirants declarades aptes i no aptes, la qual resoldrà i ordenarà la publicació en el termini de 15 dies hàbils.

Tercer. Donar trasllat d'aquesta resolució a les persones interessades i a la unitat de Recursos Humans per al seu reconeixement i efectes.

Quart. Procedir a la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament de Santanyí.»

Document signat electrònicament  (13 de març de 2023)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat