Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 182431
Convocatòria pública per a la provisió del càrrec de jutge/essa de pau substitut/a de Sencelles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'art. 5 del Reglament del CGPJ 3/95, de 7 de juny, dels Jutges de Pau, s'anuncia la convocatòria pública per a la provisió del càrrec de JUTGE/ESSA DE PAU SUBSTITUT/A de Sencelles.

Les condicions de capacitat exigibles per optar a l'elecció d'aquest càrrec són les següents:

  • Ser espanyol/a i major d'edat
  • No estar impedit/da físicament o psíquicament per exercir les funcions judicials
  • No haver estat condemnat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut la rehabilitació.
  • No haver estat processat o inculpat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut l'absolució o s'ha dictat la interlocutòria de sobreseïment.
  • Gaudir de l'exercici ple dels drets civils
  • Residir al nostre Terme Municipal de Sencelles
  • No estar incurs en causa d'incapacitat o incompatibilitat (arts. 389 a 397 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial, en el que els sigui aplicable).

Les persones interessades que compleixin els requisits esmentats poden presentar les seves sol.licituds al Registre General de l'Ajuntament, o bé mitjançant el procediment que regula l'art. 16.4 de la Llei 39/2015 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, durant el termini de DEU DIES HÀBILS comptats a partir de l'endemà que es publiqui aquest anunci al BOIB

Juntament amb la sol.licitud, els candidats han de presentar un curriculum vitae amb els detalls més significatius del seu perfil personal, acadèmic i professional.

Que en cas de no presentar-se sol.licituds, el Ple de la Corporació triarà lliurement, d'acord amb el que es preveu a l'art. 101.1 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial i l'art. 4 i 6 del reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau, comunicant l'Acord al Deganat del Partit Judicial.

 

Document signat electrònicament (14 de març de 2023

El batle-president Joan Carles Verd Cirer)