Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 180714
Resolució de Batlia per la que s’aprova la nova composició del Tribunal Qualificador del procés de selecció el procés selectiu per a constituir, mitjançant concurs, una borsa de feina de personal funcionari interí Arquitecte, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1, de l'Ajuntament de Deià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

DECRET DE BATLIA

Atesa la convocatòria i bases que han de regir el procés selectiu per a constituir, mitjançant concurs, una borsa de feina de personal funcionari interí Arquitecte, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1, de l'Ajuntament de Deià (BOIB núm. 175, de 23 de desembre de 2021).

Vista la necessitat d'aprovar una nova composició dels membres del Tribunal Qualificador per tal de nomenar funcionariat de carrera especialitzat en matèria d'urbanisme del grup A1, per un millor desenvolupament del procés de selecció.

Vistes les propostes de nomenament de funcionariat de carrera realitzats pel Govern de les Illes Balears i pel Consell Insular de Mallorca, per formar part del Tribunal Qualificador del procés de selecció i la creació d'una borsa de treball, de personal funcionari interí arquitecte, escala d'Administració especial, subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1, de l'Ajuntament de Deià.

Atès el canvi en la proposta de nomenament de funcionariat de carrera realitzat pel Govern de les Illes Balears en data 6 de març de 2023 via correu electrònic adreçat a la tècnica jurídica de la Corporació.

 

RESOLC

PRIMER.-

 Deixar sense efectes el Decret de Batlia núm. 47/2023, de data 2 de febrer de 2023, pel qual es fa pública la composició del Tribunal Qualificador del procés selectiu per a constituir, mitjançant concurs, una borsa de feina de personal funcionari interí Arquitecte, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1, de l'Ajuntament de Deià (BOIB núm. 175, de 23 de desembre de 2021), acord que es passa a transcriure:

Membres

Identitat

Presidència

Nerea Uriarte Eceiza

(Conselleria de mobilitat i habitatge. GOIB)

Suplència

Elvira Canet Jaume

(Conselleria d'educació i formació profesional. (IBISEC). (GOIB)

Secretaria

Carles A. Moranta Jaume

(Tècnic A1. Consell de Mallorca)

Suplència

Maria Francisca Cursach Pastor

(Tècnica A1. Consell de Mallorca)

Vocalia

Daniel José Mendo Romero

(TAG Ajuntament de Campos)

Suplència

Jeroni Vidal Orell

(TAE assessor jurídic Ajuntament de Campos)

 

SEGON.- Aprovar la nova composició del Tribunal Qualificador del procés de selecció el procés selectiu per a constituir, mitjançant concurs, una borsa de feina de personal funcionari interí Arquitecte, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1, de l'Ajuntament de Deià (BOIB núm. 175, de 23 de desembre de 2021), d'acord amb les propostes de nomenament de funcionariat de carrera A1 del Govern de les Illes Balears, del Consell Insular de Mallorca i de l'Ajuntament de Campos que queda de la següent manera:

Membres

Identitat

Presidència

Maria Antònia Aguiló Segura

(ATIB)

Suplència

Jose Luis Gómez Arrebola

(Conselleria d'educació i universitats. GOIB)

Secretaria

Carles A. Moranta Jaume

(Tècnic A1. Consell de Mallorca)

Suplència

Maria Francisca Cursach Pastor

(Tècnica A1. Consell de Mallorca)

Vocalia

Daniel José Mendo Romero

(TAG Ajuntament de Campos)

Suplència

Jeroni Vidal Orell

(TAE assessor jurídic Ajuntament de Campos)

TERCER.- Exposar la present resolució al tauler d'anuncis de la Corporació i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.

QUART.- Notificar aquesta Resolució a les noves persones membres del Tribunal Qualificador.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició  en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb el que disposen els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Ho mana i signa el Sr. Batle, a Deià en la data que consta a la signatura electrònica, i davant mi, la secretaria-interventora qui dona fe.

 

(Signat electrònicament: 13 de març de 2023

 El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll)