Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 166447
Resolució del secretari general de la Conselleria d’Educació i Formació Professional de 6 de març de 2023 per la qual se cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu núm.60/2023, seguit pels tràmits del procediment ordinari davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Els progenitors d'un alumne del CEIP Son Rullan han interposat un recurs contenciós administratiu, corresponent a les actuacions núm.60/2023, que se segueixen pels tràmits del procediment ordinari davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, amb relació a la petició per tal que es dictin mesures perquè el projecte lingüístic del centre es modifiqui per incloure el castellà com a llengua vehicular en almanco el 25 % d'hores lectives.

2. Mitjançant un ofici de 22 de febrer de 2023, la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears va requerir a l'administració la tramesa de l'expedient administratiu i va demanar que se citi a termini a les persones interessades.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu núm. 60/2023, que se segueixen pels tràmits del procediment ordinari davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, per tal que puguin comparèixer en qualitat de demandades i personar-se davant aquest Tribunal en el termini de nou dies des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini indicat, se les considerarà com a part sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment, i que si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap notificació.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 6 de març de 2023

El secretari general de la Conselleria d'Educació i Formació Professional Tomeu Barceló Rosselló