Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 166306
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es modifica la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 18 de juliol de 2019, per la qual es convoquen, per als anys 2019-2020, les ajudes per a la preparació i aplicació dels plans de producció i comercialització de les organitzacions de productors del sector de la pesca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 23 de juliol del 2019 es va publicar al BOIB núm. 101 la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 18 de juliol de 2019, per la qual es convoquen, per als anys 2019-2020, les ajudes per a la preparació i aplicació dels plans de producció i comercialització de les organitzacions de productors del sector de la pesca.

Aquesta resolució establia quatre períodes per ratificar les sol·licituds d'ajuda, el quart període dels quals finalitzava el 31 de març del 2022. Vist que amb aquest calendari de ratificacions els plans desenvolupats durant el 2022 queden fora, resulta necessari establir un nou període per poder sol·licitar l'ajuda per a aquests plans.

Per tot això, en virtut del que estableix l'article 6.1.g del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es modifica el punt 1 de l'apartat sisè de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 18 de juliol de 2019, per la qual es convoquen, per als anys 2019-2020, les ajudes per a la preparació i aplicació dels plans de producció i comercialització de les organitzacions de productors del sector de la pesca, en el sentit següent:

“1. D'acord amb el Programa operatiu per a Espanya del Fons Europeu Marítim i de Pesca, la presentació davant la Direcció General de Pesca i Medi Marí d'un pla de producció i comercialització i de l'informe anual té la consideració d'una sol·licitud d'ajuda del FEMP. No obstant això, per tenir dret a cobrar l'ajuda el beneficiari ha de ratificar davant el FOGAIBA aquesta sol·licitud i acreditar el compliment dels requisits que preveu la normativa d'aplicació.

El termini de presentació d'aquestes sol·licituds de ratificació, per a la primera convocatòria, serà des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al BOIB fins al 30 d'agost del 2019. Per a les convocatòries següents es podran presentar les sol·licituds de ratificació que s'indiquen a continuació:

- Segona convocatòria, entre l'1 de març del 2020 i el 31 de març del 2020, tots dos inclosos.

- Tercera convocatòria, entre l'1 de març del 2021 i el 31 de març del 2021, tots dos inclosos.

- Quarta convocatòria, entre l'1 de març del 2022 i el 31 de març del 2022, tots dos inclosos.

- Cinquena convocatòria, des del dia següent de la seva publicació i el 10 d'abril del 2023, tots dos inclosos”.

 

Segon

Publicació

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 6 de març de 2023

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño