Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 166075
Resolució del conseller d’Hisenda i Funció Pública que aprova la constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de metge/essa especialista en medicina de l’educació física i de l’esport i llista de persones admeses i excloses

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 15 de desembre de 2022, es varen aprovar la convocatòria i les bases que han de regir el procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria metge/essa especialista en medicina de l'educació física i de l'esport (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

2. Mitjançant la publicació, al tauler d'edictes de la Seu electrònica, de la llista provisional de mèrits al·legats, de dia 20 de gener de 2023, es va requerir a la totalitat de persones aspirants perquè, en el termini de cinc dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació, presentessin la documentació acreditativa dels requisits, dels mèrits al·legats i, si n'és el cas, dels criteris de desempat i es va establir que la no acreditació dels requisits en el termini atorgat a l'efecte, determinava la impossibilitat de continuar en el procediment i que els aspirants serien exclosos del mateix.

3. Mitjançant la publicació de dia 06 de febrer de 2022, es va atorgar un termini de cinc dies hàbils, per esmenar els requisits de la convocatòria i presentar les al·legacions i els documents que les persones candidates consideren adients.

4. D'acord amb el que estableix la base 6 de la convocatòria, l'òrgan de selecció, reunit en data 28 de febrer de 2023, ha comprovat la documentació presentada per les persones aspirants i ha resolt les al·legacions, en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució, al mateix temps que ha aprovat la llista definitiva de persones admeses i excloses i les puntuacions, en els termes que s'estableixen a l'annex II d'aquesta Resolució.  

Fonaments de dret

1. La Llei 4/2022, de 28 de juny de Consells Insulars.

2. La disposició addicional 5ª de la Llei 4/2021, de 17 de desembre, de mesures extraordinàries i urgents per executar les actuacions i els projectes que s'han de finançar amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació.

3. L'acord del Consell Executiu de delegació de determinades atribucions del Consell Executiu en el conseller executiu o consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública, en matèria de personal (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022).

4. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció del personal funcionari interí al servei del personal de la Comunitat autònoma de les Illes Balears.

5. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública que aprova les bases que han de regir la convocatòria d'un procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria metge/essa especialista en medicina de l'educació física i de l'esport i aprovar la convocatòria (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

Per tot això, dict la següent

Resolució 

1. Informar dels acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referent a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants, en els termes que s'estableixen a l'annex I d'aquesta Resolució.

 

2. Aprovar la constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria metge/essa especialista en medicina de l'educació física i de l'esport, en els termes que s'estableixen a l'annex II d'aquesta Resolució.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB i en el tauler d'Edictes de la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

 

Palma, data de la signatura electrònica (6 de març de 2023)

El conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública (per delegació del Consell Executiu, segons acord de dia 28 de setembre de 2022, BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022) Josep Lluís Colom Martínez

 

ANNEX I Acords adoptats, per part de l'òrgan de selecció, referents a les al·legacions i els documents presentats per les persones aspirants

El Sr. Ribot Rodríguez, Eduardo, DNI ***4481**, presenta al·legacions perquè es valori la feina feta a Fundació Balear de l'Esport i a FREMAP com a feina realitzada a l'administració pública.

No es modifica la puntuació atès que es comprova que cap de les dues entitats estan incloses dins l'àmbit d'aplicació del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, així com indiquen les bases d'aquesta convocatòria.

L'experiència com a metge amb l'especialitat de medicina familiar i comunitària no es valora atès que es tracta d'una especialitat diferent i les funcions no són anàlogues a les de metge/essa especialista en medicina de l'educació física i de l'esport

 

 

ANNEX II

Llista definitiva de persones admeses i puntuacions i constitució de la borsa del procediment extraordinari de selecció de funcionaris interins de naturalesa simplificada per cobrir places vacants de la categoria de metge/essa especialista en medicina de l'educació física i de l'esport

 

 

 

1. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

2. CONEIXEMENTS ORALS I ESCRITS DE CATALÀ

3. COMISSIÓ SERVEIS FORÇOSA O ATRIBUCIÓ TEMPORAL DE FUNCIONS

 

Núm.

DNI

Cognoms i nom

PUNTS. (Màx.70)

PUNTS. (Màx.25)

PUNTS. (Màx.5)

TOTAL PUNTS

1

***4481**

RIBOT RODRÍGUEZ, EDUARDO

11,750

0,000

0,000

11,750