Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 159478
Aprovació inicial projecte de reparcelació de l'àrea d'actuació 5.2 de les normes subsidiàries de planejament del terme municipal de Sant Josep de Sa Talaia (expt. 3.794/21)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 15 de setembre de 2022 adoptà, entre d'altres, el següent ACORD:

“1r.- APROVAR INICIALMENT el Projecte de Reparcelació de l'Àrea d'Actuació 5.2 de les Normes Subsidiàries Municipals sol·licitat pel Sr. José Torres Torres, amb NIF núm. ***373***, actuant en representació del Sr. Juan Bufí Arabí, amb NIF núm. ***287***, presentat en aquest Ajuntament en data 23.06.22 i RGE núm. 2022-E-RE-6573.

2n.- SOTMETRE L'EXPEDIENT A INFORMACIÓ PÚBLICA, per un període d'un mes, mitjançant publicació de l'acord d'aprovació inicial en el BOIB, en un dels diaris de major circulació de la província i en la seu electrònica de l'Ajuntament perquè pugui ser examinat i presentar les al·legacions i suggerències que s'estimin pertinents, tot això, segons disposa l'art. 55 de la LUIB.

La publicació de l'anunci de informació pública, tant en el diari com en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, es farà constar de manera clara el localitzador uniforme de recursos de la seu electrònica per accedir al document.

3r.- NOTIFICAR personalment als propietaris i demés interessats directament afectats, compresos dins l'àmbit del projecte.”

El que es publica per a general coneixement, fent-se saber que l'acord, juntament amb el text íntegre del projecte aprovat ara inicialment serà accessible des del següent localitzador: https://santjosep.sedelectronica.es/board. on podrà ser examinat  i es poden presentar les al·legacions i suggeriments que s'estimin pertinents, pel període d'un mes a comptar des de l'endemà d'aquesta publicació.

 

Sant Josep de sa Talaia, (signat electrònicament:2 de març de 2023)

L'alcalde Angel Luis Guerrero Dominguez