Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 157914
Informació pública del expedient de creació de la Fundació Llar de Calviá i la aprovació incial dels seus estatuts

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Corporació plenària, en sessió de dia 23 de febrer de 2023, va adoptar l'acord que en la seva part dispositiva és del següent tenor literari.

ACORD

PRIMER.- Aprovar la Constitució de la Fundació Llar de Calvià, les finalitats de la qual es contenen als Estatuts que s'adjunten a la present proposta.

SEGON.- Aprovar inicialment els Estatuts de la Fundació Llar de Calvià, en els quals es concreten les finalitats fundacionals i la dotació o l'aportació a aquesta.

TERCER. Sotmetre el present acord, així com els Estatuts que s'adjunten, a un període d'informació pública i d'audiència als interessats per un termini de trenta dies per a la presentació de reclamacions i suggeriments, mitjançant publicació del corresponent anunci en el BOIB, i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Calvià.

El present acord i els Estatuts es consideraran definitivament aprovats en el supòsit en què no es presentin reclamacions o suggeriments.

QUART.-Facultar al batle per elevar a escriptura pública la constitució de la Fundació, que haurà d'incloure el contingut que indica l'article 10 de la Llei 50/2002, de 26 de desembre, de Fundacions.

CINQUÈ.- Donar trasllat de la Constitució de la Fundació al corresponent Registre de Fundacions perquè, de conformitat amb allò que s'ha fixat en l'article 4 de la Llei 50/2002, de 26 de desembre, de Fundacions, s'inscrigui la Fundació en dit Registre.

El que es publica en el BOIB en compliment del que disposa l'article 49.b) de la Llei 7/85 Reguladora de les bases de règim local.

 

Calvià, (signat electrònicament: 28 de febrer de 2023)

El batle Alfonso Rodríguez Badal