Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 157696
Extracte de la convocatòria d’un concurs de curtmetratges MFC #MallorcaFilmCurtmetratges

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 679261

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index) i a la pàgina web de la Fundació Mallorca Turisme www.fundaciomallorcaturisme.net:

Primer. Beneficiaris

Per optar als premis, les candidatures han de complir els requisits següents:

  • Ser una persona física o jurídica amb domicili fiscal, sucursal, delegació o establiment a Mallorca. S'ha d'acreditar amb el domicili fiscal, DNI/NIF o certificat d'empadronament, el qual ha de ser verificat pel personal de la MFC – FMT abans de la resolució de concessió dels premis.
  • Ser una empresa o professional del sector audiovisual. S'ha d'acreditar amb l'escriptura de constitució de l'empresa o amb el certificat de situació en el cens d'activitats econòmiques o similar, el qual ha de ser verificat pel personal de la MFC – FMT abans de la resolució de concessió dels premis.
  • Ser una persona jurídica o física major d'edat i amb plena capacitat d'obrar que, de forma individual o col·lectiva, presenti un projecte d'acord amb aquestes bases.
  • Presentar la sol·licitud de participació.
  • No s'ha d'incórrer en les causes de prohibició establertes en l'article 8 de l'Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca.
  • Acreditar que s'està al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social davant l'Administració de l'Estat i en les obligacions tributàries davant del Consell Insular de Mallorca i ens dependents.
  • Presentar un certificat de titularitat bancària en el qual consti que es tracta d'un compte bancari obert a nom de la persona sol·licitant de l'ajuda. Si és una empresa, a nom d'aquesta empresa i, si és autònom, a nom de l'autònom.

Segon. Objecte

La present convocatòria té per objecte tramitar un concurs de curtmetratges per promoure la creació audiovisual, així com fer una promoció turística alternativa, vinculada a la cultura i al talent mallorquins.

Per això, les obres audiovisuals que s'hi presentin han de potenciar d'alguna manera la imatge de Mallorca com a destí turístic i, una vegada acabat el concurs, quedaran a disposició de la Mallorca Film Commission – Fundació Mallorca Turisme com a material susceptible de ser emprat per promocionar l'illa. En tot cas, si la persona sol·licitant demostra que la peça disposa de drets reconeguts previs que impossibiliten que la MFC - FMT l'usi, es podrà arribar a acords alternatius de col·laboració, com per exemple la cessió d'imatges del making of, la garantia de l'assistència de l'equip a l'entrega de premis, la projecció de la peça a sales, etc.

La finalitat és premiar un total de set curtmetratges per fomentar la producció audiovisual de Mallorca, que ha de servir per fer promoció turística de Mallorca mitjançant la viralització per Internet i la difusió per xarxes socials.

Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017, amb modificació BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018). 

Quart. Quantia

El pressupost de la convocatòria és de 25.000 €, a càrrec del pressupost propi de la Fundació Mallorca Turisme.

 

Cinquè. Termini i lloc per presentació de sol·licituds

El termini de presentació dels curtmetratges, la documentació complementària i la informació requerida és de 30 dies hàbils, comptadors des del dia hàbil següent a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Les sol·licituds i documentación annexa s'han de presentar a través de la Seu Electrònica de la Fundació Mallorca Turisme (https://fundaciomallorcaturisme.sedelectronica.es/info.0).

Sisè. Altres dades

Els annexos s'han de pujar a la Seu Electrònica una vegada emplenats i signats.

Les sol·licituds no es consideraran completes fins que la Mallorca Film Commission no hagi penjat el vídeo del curtmetratge a Instagram. El vídeo només es penjarà una vegada s'hagi rebut tota la documentació esmentada en el punt 4 de la convocatòria.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (2 de març de 2023)

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordá