Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 156710
Acord del Ple de l'Ajuntament de Porreres pel qual s’aprova la Modificació Puntual núm. 5 de les NN.SS. de l’Ajuntament de Porreres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm. 703/2022

Acord del Ple de l'Ajuntament de Porreres pel qual s'aprova la Modificació Puntual núm. 5 de les NN.SS. de l'Ajuntament de Porreres.

El Ple de l'Ajuntament de Porreres en sessió extraordinària celebrada el dia 24 de febrer de 2023 va acordar per unanimitat Aprovar provisionalment la documentació tècnica redactada pel GABINET D'ANÀLISI AMBIENTAL I TERRITORIAL SL amb l'objecte d'esmenar les deficiències advertides per la Comissió Insular d'Ordenació del del Territori i Urbanisme celebrada del dia 27 de gener de 2023, per a l'aprovació definitiva de la Modificació Puntual n.º 5 de les Normes Subsidiaries de Porreres.

En compliment de l'establert en l'article 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, es se sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies hàbils a comptar des de l'endemà a la inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les al·legacions que considerin oportunes.

La documentació tècnica es troba penjada a la seu electrònica de l'Ajuntament de Porreres (https://porreres.eadministracio.cat/; Portal de Transparencia, 7. Urbanismo, Obras Públicas y Medio Ambiente; 7.3 Normativa Urbanística) perquè es pugui consultar pels interessats.

 

Porreres, a la data de signatura electrònica (28 de febrer de 2023)

La batlessa Francisca Mora Veny