Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 152872
Acord provisional de modificació d'ordenances fiscals reguladores de tributs municipals de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 23 de febrer de 2023, va adoptar l'acord provisional de modificació de les següents ordenances fiscals

1. Ordenança fiscal número 10 reguladora de la taxa per la prestació del servei de clavegueram.

2. Ordenança fiscal número 18 reguladora de la taxa per la prestació dels serveis de subministrament d'aigua a través de la xarxa domiciliària.

3. Ordenança fiscal número 27 reguladora de la taxa per llocs, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d'ús públic i industrial de carrer i ambulants i rodatge cinematogràfic.

4. Ordenança número 61 reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari per la prestació del servei de recollida, tractament i eliminació de residus.

Així mateix, La Junta de Govern Local, en sessió extraordinària celebrada el dia 22 de febrer de 2023, va adoptar acord provisional de modificació de l'ordenança fiscal número 32 reguladora del preu públic per la prestació de serveis en els centres per a majors dependents en el municipi de Calvià.

Els esmentats acords i els seus respectius expedients s'exposen al públic i als interessats un mínim de 30 dies comptats a partir del següent al de la publicació de l'Edicte d'exposició, per tal que es puguin examinar a l'Oficina Municipal de Tributs, carretera Calvià-Palmanova num. 40, i presentar-hi les reclamacions que s'estimin oportunes, tal com disposa l'article 17.1 i 2 del R.D.L. 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

Transcorregut aquest termini no havent-se presentat reclamacions ni al·legacions, el present acord quedarà elevat a definitiu sense necessitat de nou acord, de conformitat amb els articles 17.3 i 17.4 de l'esmentada llei, publicant-se el text íntegrament en el BOIB.

 

Calvià, a data de la signatura electrònica: 27 de febrer de 2023

El tinent de batle delegat de Transparència, Innovació i Serveis Econòmics Signat: Marcos Pecos Quintans