Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 151168
Decret de Presidència núm. 28/2023 pel qual s’acorda comparèixer en el procediment abreujat 616/2022 davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm.1 de Palma i citar a termini les persones interessades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el Decret de Presidència núm. 28, de 24 de febrer de 2023, es resol es publiqui edicte en el Bulleti Oficial de les Illes Balears perquè totes les persones interessades puguin comparèixer i personar-se en el procediment en el termini de nou dies comptats des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte:

- Contenciós administratiu PROCEDIMENT ABREUJAT 616/2022, interposat per Yvonne Maria Merchan Escudero, contra:

- L'acord del Consell Executiu de data 23 de maig de 2022, relatiu a l'aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'estabilització       extraordinària del Consell Insular de Menorca.

- L'acord adoptat en data 18 de juliol de 2022 per la Comissió de Govern del Consell Insular de Menorca, pel qual es desestima el recurs d'alçada prèviament interposat per la recurrent contra l'acord del Consell Executiu de 23 de maig de 2022 abans esmentat.

- La comunicació de la consellera executiva de Serveis Generals de data 2 d'agost de 2022, per la qual s'informa a la recurrent que la plaça que ocupa de monitora pis acollida grup C2 serà objecte de l'oferta pública extraordinària d'estabilització pel procediment de CONCURS com a monitor d'educació infantil del grup B.

 

Maó, 27 de febrer de 2023

La secretaria Rosa Salord Oleó