Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 149535
Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge per la qual s’aprova dur a terme el tràmit d’informació pública de l’aprovació inicial del Pla Especial de Desenvolupament d’Habitatge de Titularitat Pública de Can Escandell

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposa l'article 15.3.e) del Decret llei 3/2020, de 28 de febrer, de mesures urgents en matèria d'habitatge, una vegada acordada l'aprovació inicial del Pla Especial de Desenvolupament d'Habitatge de Titularitat Pública de Can Escandell, s'ha de sotmetre a informació pública per un termini de trenta dies.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Sotmetre l'aprovació inicial del Pla Especial de Desenvolupament d'Habitatge de Titularitat Pública de Can Escandell a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

L'expedient es pot consultar a la seu de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge (carrer de la Palma, núm. 4, de Palma) tots els dies feiners, entre les 9 i les 14 h, a la pàgina web de la conselleria (http: //mobhab.caib.es) i també a la pàgina web de la Direcció General de Participació, Transparència i Voluntariat.

2. Disposar que les al·legacions es poden presentar a la seu de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge o en qualsevol dels llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (27 de febrer de 2023)

El conseller de Mobilitat i Habitatge Josep Marí i Ribas