Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 145714
Provisió de sis llocs de treball de secretari/secretària de direcció

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de la consellera executiva del Departament de Benestar Social i Recursos Humans núm. 2023000457, de data 22 de febrer de 2023 es va disposar l'aprovació del següent:

PRIMER. NOMENAR mitjançant el sistema de lliure designació, com a secretàries de direcció a les persones següents, ordenades per ordre alfabètic, segons les propostes dels consellers pels quals exerciran les funcions de secretàries de direcció, a l'haver considerat que són les més idònies per a ocupar els sis llocs de feina:

  • Aznar Calsapeu, Gemma, exercirà les funcions de secretària de direcció per a la consellera executiva del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni.

  • Calbet Prats, Consuelo, exercirà les funcions de secretària de direcció per al conseller executiu del Departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme.

  • Delgado Ramis, Raquel,exercirà les funcions de secretària de direcció per la consellera executiva del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal.

  • Puget Costa, Maria Dolores, exercirà les funcions de secretària de direcció per la Presidència.

  • Reig Torres, Mercedes, exercirà les funcions de secretària de direcció per al conseller executiu del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut.

  • Vázquez Baena, María Francisca, exercirà les funcions de secretària de direcció per a la consellera executiva del Departament de Benestar Social i Recursos Humans.

SEGON. AUTORITZAR I DISPOSAR la despesa màxima per a la provisió del lloc de treball de secretària de direcció per  un import total de 26.978,04 € i, el cost individualitzat de cada lloc de feina, que és de 4.496,34 € (3.417,97 € corresponents a nòmines i 1.078,37 € corresponents a seguretat social), des del dia  9 de gener de 2023 fins a 31 de desembre de 2023, dels programes 2310, 3340, 4320 i 9240, del capítol I del pressupost vigent, sense perjudici que finalment l'import de la despesa del contracte sigui inferior.

TERCER. NOTIFICAR la resolució que es dicti a les persones interessades, que hauran de prendre possessió en el termini de cinc dies hàbils, si no implica canvi de residència o d'un mes si comporta canvi de residència, des de la data de notificació de la resolució que s'adopti.

QUART. PUBLICAR els nomenaments en el BOIB i a la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa.

CINQUÈ. COMUNICAR la resolució que s'adopti a la Secció de Retribucions i Acció Social, als diferents consellers dels Departaments on prestaran les seues funciones les persones nomenades i, al Departament d'Innovació, Transparència, Participació i Transports a l'efecte previst a l'apartat 102 de la Guia de Seguretat de les TIC CCN-STIC 804- ENS. Guia d'implantació del CCN, amb relació a l'article 156 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, re règim jurídic del sector públic, i al Reial decret 311/2022, de 3 de maig, pel qual es regula l'Esquema Nacional de Seguretat i a la Secció de Retribucions i Acció Social.

 

Eivissa, 24 de febrer de 2023

El cap de Servei de Recursos Humans Agustín Goerlich López