Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 140641
Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori de 22 de febrer de 2023, per la que es modifica la resolució de 22 de juliol de 2019 per la qual s’estableix la suplència dels titulars dels òrgans directius de la Conselleria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 105 d'1 d'agost de 2019 es va publicar la Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori de 22 de juliol de 2019 per la qual s'estableix la suplència dels titulars dels òrgans directius de la Conselleria.

En aquests moments es considera convenient modificar alguna de les suplències de l'esmentada resolució que estableix la suplència dels titulars dels òrgans d'aquesta Conselleria, concretament en el que es refereix la suplència del president de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears.

Per tot això, d'acord amb el que disposen els art. 32, 33 i 42 de la Llei 3/2003, de 26 de març de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

1. Es modifica el paràgraf final de l'apartat primer de la resolució de 22 de juliol de 2019, relatiu a la suplència del president de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears, que queda redactat de la següent forma:

- « El president de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears, l'ha de suplir la secretària general»

Segon

Aquesta resolució té eficàcia des del mateix dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 22 de febrer de 2023

El conseller de Medi Ambient i Territori Miquel Mir Gual