Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 136611
Extracte de la Resolució de Batlia de 21 de febrer de 2023, per la qual s’aproven la convocatòria i les bases que regeixen la participació en la quinzena edició del curs específic de formació becat adreçat als col·lectius vulnerables respecte del mercat laboral

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 677422

De conformitat amb allò previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/677422):

Primer. Beneficiaris:

Persones que estiguin incloses dins del col·lectiu amb especials dificultats per incorporar-se al mercat de treball, i que compleixin els requisits següents:

Estar inscrits amb la condició de desocupats en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), en el moment de presentar la sol·licitud, o bé, estar inscrits com a millora d'ocupació i acreditar estar contractats com a màxim un 25% de la jornada laboral.

L'escassetat d'ingressos econòmics dels beneficiaris s'avaluarà d'acord als següents criteris:

a) Si la unitat de convivència està formada per un sol membre, els ingressos no poden superar el 125% de l'IPREM. Per a l'any 2023 aquesta quantitat són 10.500 euros anuals, llevat que l'Estat n'aprovi una de diferent.

b) A partir del segon membre, es computarà 3.150 euros anuals més per cada un dels membres de la unitat de convivència.

c) Excepcionalment, si no es compleix algun dels requisits anteriors però des de la unitat de treball social es considera justificada la situació de necessitat, podrà concedir-se un ajut.

Segon. Finalitat:

Obrir la convocatòria per a la participació al programa específic de formació becat dirigit a col·lectius vulnerables respecte del mercat laboral que l'Ajuntament des Mercadal durà a terme durant el mes de març de 2023.

Tercer. Bases reguladores:

Les bases de la convocatòria i l'Ordenança general reguladora de la concessió de subvencions, aprovada inicialment pel Ple de l'Ajuntament des Mercadal de dia 11 d'octubre de 2005 i publicada l'aprovació definitiva i el text íntegre en el BOIB nº. 189, de 17 de desembre de 2005.

Quart. Import:

La quantia màxima de cadascuna d'aquestes ajudes és de 375 € per a beneficiari, pagadors al final del curs amb la justificació prèvia de la seva assistència i aprofitament al programa formatiu.

La convocatòria de referència inclou una despesa màxima de 7.500 € i està emparada per l'aplicació pressupostària 20.241.48100 BEQUES FORMATIVES del pressupost de 2023 de l'Ajuntament des Mercadal.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

10 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

(Signat electrònicament: 21 de febrer de 2023)

El batlle Francesc X. Ametller Pons