Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 135228
Anunci calendari períodes voluntaria de pagament per a persones abonades del servei municipal de proveïment-sanejament i parcial sanejament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es comunica a  les persones abonades al Servei Municipal d'Aigües de Proveïment Sanejament i Parcial Sanejament del Municipi de Santa Eulària des Riu, que el termini d'ingrés dels rebuts en període voluntari queda determinat d'acord amb el calendari següent:

Any 2023

- Gener-març                           del 1 al 30 d'abril

- Parcial sanejament 2023       del 1 d'abril al 31 de maig

- Abril-juny                             del 1 al 31 de juliol

- Juliol-setembre                     del 1 al 31 d'octubre

- Octubre- desembre               del 1 al 31 de gener (2024)

Si la data de finalització de terminis fos inhàbil, s'entendrà traslladat a l'immediat hàbil posterior.

Lloc d'ingrés: Les persones abonades podran realitzar el pagament dels seus rebuts a les oficines del Servei Municipal d'Aigües, situades al C/ dels Pintors Puget 4, Santa Eulària des Riu, en horari de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres o  en qualsevol oficina de la BANCA MARCH i BBVA.

L'impagament del dèbit podrà motivar la suspensió o pèrdua del dret o la utilització o aprofitament del domini públic hidràulic.

Advertiment:

La recaptació en període voluntari conclourà el dia del venciment dels corresponents terminis d'ingrés.

Transcorregut el termini d'ingrés en període voluntari, els deutes seran exigits pel procediment de constrenyiment, i es meritaran els corresponents recàrrecs del període executiu, els interessos de demora i si escau, les costes que es produeixin d'acord amb el RD 939/2005,  de 29 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament General de Recaptació.

Les persones obligades al pagament, podran domiciliar el pagament dels deutes en comptes oberts en entitats de crèdit. A tal efecte dirigiran comunicació a l'òrgan de recaptació corresponent, almenys dos mesos abans del començament del cobrament; en altre cas la comunicació tendrà efecte a partir del període següent.

Les domiciliacions tindran validesa per temps indefinit, mentre no siguin anul.lades per la persona interessada, rebutjades per l'entitat de crèdit o es disposi expressament la seua invalidesa per causes justificades.

La qual cosa es comunica per a general coneixement.

 

Santa Eulària des Riu, (signat electrònicament: 21 de febrer de 2023)

L'alcadessa María del Carmen Ferrer Torres