Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 134818
Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera per la qual es determina l'adjudicació, en la convocatòria pel sistema de lliure designació, del lloc de prefectura de secció de Microbiologia de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses en l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1.- Mitjançant la Resolució de data 02/11/2022 de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 143 de 5 de novembre de 2022, es va convocar, pel procediment de lliure designació, el lloc de prefectura de secció de Microbiologia de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Can Misses en l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

2.- D'acord amb el que disposa el punt 4 de les bases reguladores de la convocatòria, les persones interessades disposaven d'un termini de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears, per presentar les corresponents sol·licituds.

3.- Segons el que estableix l'apartat 6.1 de les bases de la convocatòria, el dia 27/12/2022 la directora gerent de l'ASEF va dictar la Resolució mitjançant la qual es determinava la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses en el present procés selectiu, amb publicació al web de l'ASEF el mateix dia.

4.- Una vegada transcorregut el termini atorgat a les persones interessades per a la interposició d'al·legacions a la llista provisional de persones admeses i excloses, segons el que estableix l'esmentat apartat 6.1 de les bases de la convocatòria, el dia 13/01/2023 la directora gerent de l'ASEF va dictar la Resolució mitjançant la qual es determinava la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses en el present procés selectiu,  amb publicació al web de l'ASEF el 17/01/2023.

5.- Vist que només hi ha una persona candidata al lloc convocat, que el Projecte Tècnic de Gestió que va presentar ha estat valorat favorablement pel Comitè Assessor i que en data 13/02/2023 la directora mèdica d'Atenció Hospitalària de l'ASEF ha proposat a la directora gerent de l'ASEF l'adjudicació de la prefectura de secció de Microbiologia a la Sra. Adoració Hurtado Fernández,  titular del DNI *****529-H.

Per tot això i en l'exercici de les competències delegades en l'apartat 3 c) de la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020, de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 191, de 07/11/2020), dicta la següent

RESOLUCIÓ​​​​​

1.- ADJUDICAR a la Sra. Adoració Hurtado Fernández, titular del DNI *****529-H, el lloc de cap de secció de Microbiologia de l'Hospital Can Misses en l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, vist que és l'única candidata, que reuneix els requisits establerts en la convocatòria i que és idònia per dur a terme les funcions i competències pròpies del lloc convocat.

2.- PUBLICAR la present Resolució al Butlletí oficial de les Illes Balears i als portals web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) i de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

3.- COMUNICAR a la persona seleccionada que el nomenament tindrà efectes des de l'endemà de la publicació d' aquesta Resolució al BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, les persones interessades poden optar per interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada i en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, segons el que estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre,  del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest cas, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs potestatiu de reposició.

 

Eivissa, 21 de febrer de 2023

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera M. Carmen Santos Bernabeu PD de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020 (BOIB núm. 191, de 07/11/2020)