Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 134753
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació complementària en el tràmit de subvencions per a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el sector serveis i altres sectors productius de l’economia; i per a la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius (programes 1, 2 i 3)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L' 11 de setembre de 2021, en el BOIB núm. 125, es va publicar la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, en el

sector serveis i altres sectors productius de l'economia; i per a la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum, amb fonts d'energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 (BOIB núm.137, de 22 d'octubre de 2022).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients, la qual es detalla a la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

 NEXTG123-87/2021

POLICOTXE, S.L.

***1157**

La persona que firma els documents com a representant de l'empresa no està legalment autoritzada per fer-ho. El REA aportat dona representació a l'empresa que apareix com a representant al document 1 i 5 però ho autoritza una empresa que no és la sol·licitant.

 NEXTG123-95/2021

RESIDENCIA CALA ESTANCIA, S.L.

***9283**

Al document 1 ha de figurar una persona representant legal de l'empresa i ha d'estar firmat per ella.

 NEXTG123-272/2021

A.J.MINISTER SL

***8274**

L'empresa segueix sense estar al corrent en el compliment de les seves obligacions davant la Seguretat Social. L'oferta econòmica amb referència P.229 no està suficientment desglossada per poder identificar les parts admissibles i comparar-la amb les altres dues. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions semblants en kWp i parts admissibles. La justificació de no elegir l'oferta més econòmica no es suficient, ja que les parts que no oferta la oferta més econòmica les pot oferir una altra empresa per poder completar-la i així fer la comparació real de les ofertes totals amb mateixes característiques i parts.

 NEXTG123-286/2021

BINIMASSO SRM

***7089**

Els poders de presentació entregats no estan legalitzats per una persona o entitat acreditada per fer-ho. Al document 5 ha d'aparèixer com a representant i firmar-lo una persona acreditada legalment com a representant de l'empresa.

 NEXTG123-389/2021

CARLIN IBIZA Y FORMENTERA S.L.

***3755**

A l'oferta econòmica presentada apareixen bateries. En cas de voler obtenir ajuda per elles cal emplenar els camps corresponents en els documenta 1 i 4. Al document 4 els kWp no estan ben posats, falta el número RII, cal revisar el valor de l'energia estimada produïda i manca la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-393/2021

DISTRIBUCIONES PINEDA MONTIEL

***6570**

Els kWp oferts no es corresponen amb els del document 4. L'oferta econòmica ha de ser posterior al 30 de juny de 2021. Al document 4 cal aclarir i/o revisar les unitats i valors de l'energia estimada produïda i el consum associat.

 NEXTG123-421/2021

J.J. CARRERAS ALIMENTACIÓ S.L.

***7504**

La potència unitària dels mòduls indicada en el document 4 (450 W) no coincideix amb la que s'indica en el pressupost (405 W).

 NEXTG123-446/2021

AS BALEARPROJECT MALLORCA SLU

***8105**

Els valors de inversions indicats als document 1 i 4 no coincideixen amb la suma total de l'oferta econòmica escollida. Se segueix sense escollir l'oferta econòmica amb la suma de parts admissibles més econòmica. No s'admet la justificació indicada al document 2 de no haver escollit l'oferta amb les parts admissibles més econòmica.

 NEXTG123-631/2021

VERVIMO SA

***2893**

Les dades del representant legal indicat en els documents no coincideix amb els poders de representació que s'han presentat. El NIE no és del representant legal que apareix en els poders de representació. Falta omplir el document 4.

 NEXTG123-673/2021

HERO TECNO CONSTRUCCION S.L.

***7624**

L'oferta escollida segueix sense estar ben desglossada ni explicada per poder avaluar les parts admissibles i les inversions, per així comparar les altres dues ofertes. i a l'oferta econòmica amb referència 78 li passa el mateix. A l'oferta amb referència 1-000182 els kWh oferts es diferencien molt de les altres ofertes (256 kWh).

 NEXTG123-689/2021

FERNÁNDEZ BONET, ALICIA

***8346**

Al document 1 falta omplir la pàgina de declaració responsable. Les ofertes econòmiques no estan ben desglossades per poder identificar les parts imputables.  El document 4 està incomplet, falta indicar si la instal·lació estarà a terra o a coberta i falta indicar si hi ha actuacions addicionals o no.

 NEXTG123-863/2021

NAMBANJE,S.L.

***9576**

Al document 1 el nom de la empresa no està bé. El poder aportat s'ha de legalitzar i traduir per un traductor jurat habilitat i també s'ha d'acreditar la representació legal de la persona que apareix com a representant de l'empresa als documents i els firma. Manca l'oferta econòmica, Al document 4 falta el número RII i el consum anual del consumidor associat. Al document 4 cal revisar el número indicat al cost unitari (€/kW) i a l'energia estimada produïda per la instal·lació. Al document 4 el nom de la empresa no està bé. Falta el document 5.

 NEXTG123-864/2021

NORISOLLER SL

***9638**

El representant legal indicat en els documents no és correcte. S'han de posar les dades del representant que apareix en els poders presentats i és aquest qui té poders per signar els documents.

 NEXTG123-867/2021

S.L, BELLAVISTA STYLE GROUP

***8864**

Al document 4 falta indicar el núm RII i no s'ha indicat si la instal·lació és a terra o a coberta.

 NEXTG123-868/2021

PRETENSADOS SA COVA S.A

***2323**

Les tres ofertes han de ser per a instal·lació amb les mateixes característiques. En aquest cas, les tres ofertes presentades són per potències pic molt diferents. La potència unitària dels mòduls indicada en el document 4 no coincideix amb la dels mòduls indicats en cap dels tres pressuposts.

 NEXTG123-869/2021

MERLIN PROPERTIES SOCIMI, S.A.

***9777**

Al document 1 no s'han omplert les dades de inversió i ajuda sol·licitada. La persona que firma el document 1 no està acreditada legalment com a representant legal de l'empresa ni apareix com a representant d'ella en aquest document. La persona que aparegui a les escriptures sí que pot firma tots els documents com a representant de l'empresa. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Totes les ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions similars en kWp, han d'estar suficientment desglossades per poder identificar les parts imputables i han de tenir data posterior al 30 de juny de 2021. Manca presentar el document 2. Manca presentar el document 4. Manca presentar el document 5. A l'informe aportat no s'indiquen dades especifiques (kWp i kW) ni equips que s'utilitzen a la instal·lació, les quals coses han de coincidir amb els del pressupost escollit. Manca presentar el document 6, si cal.

 NEXTG123-875/2021

COCOS GARDEN MULTISERVEIS SL

***3546**

Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-890/2021

ES LICEU S COOP

***0754**

Manca presentar còpia del CIF de l'empresa sol·licitant. Els poders presentats no són suficients. Cal presentar uns poders notarials o el document publicat del nomenament del nou president. Els tres pressuposts han de ser per instal·lacions amb les mateixes característiques. En aquest cas els tres pressuposts són per potències diferents.

 NEXTG123-892/2021

CB, MOLI CAPDELLA

***9611**

En el document 1 no s'ha indicat el representant legal i manca marcar el tipus de beneficiari. En el document 4 manca emplenar l'apartat de cost de l'actuació i la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-893/2021

JARDIN DEL SOL SA

***0852**

Al document 1 ha de figurar com a representant de l'empresa la persona que firma, la qual ha d'estar acreditada legalment com a representant d'ella. La part de inversió de l'oferta a avaluar no inclou els mòduls solars, dels quals ha de quedar clar els seus Wp, si s'utilitzaran per la instal·lació tèrmica i/o per la fotovoltaica i/o quina part d'ells s'imputen a la fotovoltaica. A l'oferta escollida ha de figurar la data, la qual ha de ser posterior al 30 de juny de 2021. En cas que les parts admissibles de l'oferta escollida siguin 40.000 euros o més s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint una instal·lació semblant. En cas d'haver de presentar tres ofertes econòmiques s'ha d'omplir el document 2 amb els imports admissibles d'elles. Al document 2 ha de figurar com a representant de l'empresa la persona que firma, la qual ha d'estar acreditada legalment com a representant d'ella. Al document 4 falta el número RII. Al document 5 ha de figurar com a representant de l'empresa la persona que firma, la qual ha d'estar acreditada legalment com a representant d'ella.

 NEXTG123-895/2021

BICARS ALVECO

***9617**

El DNI entregat no es correspon a cap persona que figura a les escriptures presentades. La persona que figura com representant de l'empresa als documents no és la que els firma i cap d'elles està acreditada legalment com a representant de l'empresa. Els kWp unitaris de les plaques ofertes no coincideixen amb els del document 4. Al document 4 els kWp totals no estan ben calculats i han de coincidir amb els de l'oferta econòmica.

 NEXTG123-899/2021

BERGER GROUP HOTELES, S.L.

***7582**

Les dues ofertes descartades no especifiquen els costs de totes les coses ofertes ni les descripcions per poder comparar-les amb l'oferta escollida.

 NEXTG123-901/2021

POTENCIA ALQUILER DE MAQUINARIA

***9825**

Al document 1 les dades del representant legal han de ser de qui firma el document, s'han posat les dades de l'empresa que ha tramitat la sol·licitud telemàtica, la qual no està acreditada com a representant legal de l'empresa sol·licitant. Al document 1 les dades del representant legal han de ser de qui firma el document, s'han posat les dades de l'empresa que ha tramitat la sol·licitud telemàtica, la qual no està acreditada com a representant legal de l'empresa sol·licitant.

 NEXTG123-902/2021

POTENCIA ALQUILER DE MAQUINARIA

***9825**

El representant legal indicat en els documents no és correcte. Cal posar les dades del representant que apareix en els poders presentats.

 NEXTG123-903/2021

CASTILLO MENORCA SL

***1566**

Com l'import de la inversió és 40.000 euros o més s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint una instal·lació semblant. Manca presentar el document 2 omplert amb les tres ofertes. Al document 4 falta indicar si hi ha actuacions addicionals o no.

 NEXTG123-904/2021

SEBASTIAN COLL LLINAS SL

***4524**

La inversió indicada en el document 1 no coincideix amb el total dels pressupost presentats. Quan l'import de les despeses subvencionables supera els imports establerts en la legislació, 40.000 euros, el beneficiari ha de presentar, com a mínim, tres ofertes de diferents proveïdors. L'import indicat en el document 2 no coincideix amb el del document 1 ni amb la suma dels dos pressuposts presentats. Cal indicar el percentatge de potència pic que s'instal·larà allà on es retira l'amiant.

 NEXTG123-905/2021

HACIENDA BRASIL SL

***0964**

Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora, Al document 5 falten les dades del representant legal de l'empresa.

 NEXTG123-906/2021

MAISON ESTATE IBIZA SL

***6293**

En el document 1 manca indicar el tipus de beneficiari. El sol·licitant no es troba al corrent en el compliment de les obligacions tributàries. AEAT negatiu. El document 4 està incomplet, manca indicar les dades de l'empresa instal·ladora, l'emplaçament de la instal·lació, les dades de la instal·lació de generació i la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora. Al document 5 les dades no estan ben emplenades.  Al document 6 les dades no estan ben emplenades.

 NEXTG123-909/2021

HOME IBIZA 2014 SL

***8324**

L'oferta econòmica ha d'estar en un dels idiomes oficials de Les Illes Balears.

 NEXTG123-910/2021

OCIBAR, S.A.

***8384**

La potència unitària dels mòduls indicada en el document 4 (440 W) no coincideix amb la dels mòduls indicats en el pressupost (460 W). En el document 4 manca indicar el consum anual del consumidor associat.

 NEXTG123-912/2021

FRUITES I VERDURES SON MARCH SL

***6646**

En el document 1 manca indicar les dades del representant legal. El nombre de panells indicats en el document 4 (224) no coincideix amb els indicats en els pressuposts presentats (236), Quan la potència pic és superior a 100 kWp cal presentar un informe tècnic que contempli els apartats indicats a l'article novè apartat 2.k. de la convocatòria. Podeu trobar un model a la pàgina web de la IDAE.

 NEXTG123-913/2021

360 INVESTMENTS SL

***8993**

La persona que apareix com a representant al document 1, i que firma els documents 1 i 4 com a representant d'ella no està acreditada per fer-ho. Falten els poders de representació de la persona que firmi els documents necessaris de la convocatòria. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. Manca presentar el document 5.

 NEXTG123-914/2021

CLUB NÁUTICO EL ARENAL

***0622**

El sol·licitant no es troba al corrent en el compliment de les obligacions davant la Seguretat Socials. Cal presentar les tres ofertes indicades en el document 2.

 NEXTG123-915/2021

MECANICA BALEAR SA

***2039**

Les ofertes presentades han d'oferir instal·lacions semblants en kWp, l'oferta amb referència 394 ofereix molts més kWp que les altres dues i cal revisar el kW que ofereix.

 NEXTG123-916/2021

IGNACIO SALAS ARQUITECTOS S.L.

***1437**

El nombre de mòduls indicats en el document 4 (6) no coincideix amb els indicats en el pressupost (7). Amb les dades aportades en el document 4, la potència total nominal mòduls està mal calculada.

 NEXTG123-918/2021

PINTURAS RUBIO S.L.

***2843**

En el document 4 manca indicar l'energia anual estimada produïda per la instal·lació i el consum anual del consumidor.

 NEXTG123-919/2021

ADEIZ S.L.

***8465**

La persona que apareix com a representant als documents 1 i 5, i que firma els documents 1, 4 i 5 com a representant de l'empresa han de ser la mateixa persona i d'estar acreditada legalment com a representant de l'empresa sol·licitant. Si no s'ha aportat el DNI d'aquesta persona s'ha d'aportar.

 NEXTG123-920/2021

SLU, SIEGRIST BELLO VALORES

***8850**

Les dades del representant legal indicat en el document 1 no són correctes. Cal indicar les dades del representant legal que apareix en els poders presentats. Manca el CIF de l'entitat sol·licitant. Quan l'import de la despesa subvencionable supera els imports establerts en la legislació, 40.000 euros, el beneficiari ha de presentar, com a mínim, tres ofertes per la mateixa actuació de diferents proveïdors. El representants legal indicat en el document 2 és incorrecte i el document està incomplet ja que manquen dues ofertes econòmiques més. En el document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora. La potència unitària dels mòduls indicada en el document 4 (490 W) no coincideix amb la dels mòduls indicats en el pressupost (440 W). El representant legal indicat en el document 5 és incorrecte. El representant legal indicat en el document 6 és incorrecte.

 NEXTG123-921/2021

KONCILIO FAMILIAR SA

***3324**

A l'oferta econòmica no s'identifiquen els kWh oferts. Les bateries de tecnologia plom-àcid no són subvencionables. Al document 5 falta indicar el consum del consumidor associat i la potència d'emmagatzematge.

 NEXTG123-922/2021

SL, DISTRIBUTED ENERGY ASSETS

***5860**

Manca escriptura de canvi de denominació social. El CIF d'empresa coincideix però el nom és diferent. En el document 4 manca indicar la coordenada UTM Y i la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-924/2021

INCORPORACION BALBOA S.L

***7700**

En el document 1 manca emplenar les dades del sol·licitant.

 NEXTG123-925/2021

SOLANO VERMOGENSVERWALTUNG

***4724**

Al document 1 no s'ha indicat el CNAE i si l'empresa du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat. Al document 1 figura una empresa com a representant de l'empresa sol·licitant, la qual no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant, ni firmar els documents. Han de figurar les dades de la persona representant de l'empresa acreditada legalment que firma els documents. Al document 1, 5 i 6 figura una empresa com a representant de l'empresa sol·licitant, la qual no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant, ni firmar els documents. Han de figurar les dades de la persona representant de l'empresa acreditada legalment que firma els documents. Han de coincidir el kW dels inversors oferts i els indicats al document 4. Al document 4 falta el número RII.

 NEXTG123-927/2021

FAMOE Y DALTA HOME SL

***5447**

Amb el CNAE indicat al document 1 no es pot optar a aquesta convocatòria. Al document 1 falten les dades la persona representant legal de l'empresa que signa els documents i no s'ha indicat si l'empresa du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat. Falta aportar el CIF definitiu.

 NEXTG123-928/2021

HOTEL FARRUTX SL

***0255**

Les dades del representant legal indicades en els documents han de ser de la persona que apareix en els poders de representació i no de l'autoritzat a fer el tràmit telemàtic. Manca presentar els poders de representació, La potència unitària dels mòduls indicada en el document 4 (0.45 kW) no coincideix amb la dels mòduls indicats en el pressupost (0.455 kW).

 NEXTG123-929/2021

LAVANDERIA LA PAJARITA SL

***8727**

Falta aportar les tres ofertes indicades al document 2. Cal que a les tres ofertes indicades al document 2 es pugui identificar bé que s'ofereixen instal·lacions semblants. Al document 4 falta el número RII i la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora. A l'informe ambiental falten els certificats dels gestors de destí, en què s'indiqui el percentatge de valoració aconseguit.

 NEXTG123-930/2021

MARES Y PICADIS S.L.

***8430**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 manca marcar l'apartat 4. En el document 1 manca indicar el CNAE. En el document 4 manca indicar l'energia anual estimada produïda per la instal·lació, el consum anual del consumidor i la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-931/2021

GLAÇ SA

***1214**

Al document 1 falten les dades la persona representant legal de l'empresa que signa els documents. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries a l'AEAT i a la CAIB. No tots els valors de les ofertes es corresponen amb els indicats al document 2. Els valor d'inversió dels documents 1 i 4 han de coincidir amb la suma de les dues ofertes escollides. A la descripció de l'oferta escollida no són correctes els kWp. Hauria d'especificar al document 2 si les comparacions són amb IVA o sense. Al document 4 els kWp totals i els kW dels inversors no són correctes, i falta indicar el cost unitari (€/kWp). A l'informe ambiental entregat no són correctes els kWp indicats.

 NEXTG123-933/2021

LADICO MENORCA, S.L

***7931**

El CNAE indicat no està inclòs en els subvencionables d'aquesta convocatòria. La data de l'oferta econòmica és posterior a la data de presentació de sol·licitud.

 NEXTG123-934/2021

SL, DISTRIBUTED ENERGY ASSETS

***5860**

Manca escriptura de canvi de denominació social. El CIF d'empresa coincideix però el nom és diferent. En el document 4 manca la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-935/2021

SL, DISTRIBUTED ENERGY ASSETS

***5860**

Als poders de representació entregats no surt el nom de l'empresa sol·licitant. Al document 4 falta la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora i el consum anual del consumidor associat.

 NEXTG123-937/2021

SIMONET MATEU, MIQUEL

***5690**

Al document 4 falta la potència del inversor i cal revisar la potència de la instal·lació de generació.

 NEXTG123-940/2021

VUIT QUARTERADES SL

***9936**

Manca presentar el document 1. Manca presentar el CIF de l'empresa. Manca presentar l'oferta o ofertes econòmiques. Manca presentar el document 2, si cal. Manca presentar el document 4. Manca presentar el document 5, si cal. Manca presentar l'informe ambiental, si cal. Manca presentar el document 6, si cal.

 NEXTG123-942/2021

SUNSET OASIS IBIZA SL

***5320**

Manca presentar el document 6 (instal·lació al Terra)

 NEXTG123-943/2021

QUALITY HOME STYLE SLU

***8795**

Al document 1 falta indicar el CNAE i no s'ha indicat si l'empresa du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat. Al document 1 i 5 figura una empresa com a representant de l'empresa sol·licitant, la qual no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant, ni firmar els documents. Han de figurar les dades de la persona representant de l'empresa acreditada legalment que firma els documents. Falta acreditar que l'empresa està al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social. Falta acreditar que la persona sol·licitant està al corrent de les seves obligacions tributàries amb l'AEAT i amb la CAIB. Al document 4 falta el número RII.

 NEXTG123-944/2021

MARINA PLATJA 2018 CB

***5739**

Manca presentar poders de representació. En el document 4 manca indicar la potència total nominal dels mòduls i la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-945/2021

SON SEGUÍ SOCIEDAD RURAL MENORQUINA

***9534**

Al document 1 figura una empresa com a representant de l'empresa sol·licitant, la qual no està acreditada legalment per fer de representant de l'empresa sol·licitant, ni firmar els documents. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. L'oferta econòmica no està suficientment desglossada i no es poden identificar els kWp totals. Al document 4 falta la firma del representant de l'empresa.

 NEXTG123-947/2021

SL, IMPORT INTERBALEAR

***7012**

Al document 5 l'entitat sol·licitant indicada no coincideix amb la sol·licitant.

 NEXTG123-948/2021

MEDIEXPORT CRESGAR ZHANG S.L.

***5925**

Manca presentar el document 4.

 NEXTG123-950/2021

MIJUPE ARTÀ SL

***2984**

Les dades del representant legal indicades en els documents han de ser de la persona que apareix en els poders de representació i no de l'autoritzat a fer el tràmit telemàtic. En la declaració responsable inclosa en el document 1 manca marcar els apartats 4 i 5. En el document 1 manca indicar el CNAE. En el document 4 manca el Núm RII i la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-953/2021

HORA NOVA, S.A.

***2427**

Les ofertes econòmiques amb referencies 21.101/V4 i SA-945952 no estan suficientment desglossades per poder identificar les parts admissibles. Les tres ofertes econòmiques han d'oferir instal·lacions similars en kWp. , No és justificació suficient indicar que una oferta no inclou unes determinades parts, les parts que falten se poden demanar a altres empreses per completar les necessitats requerides i/o parts que no estan contemplades. Tampoc s'accepta com a justificació no acceptar una oferta perquè l'empresa ha de subcontractar per fer les seves tasques.

 NEXTG123-954/2021

NUEVA MAC PUIG SL

***9434**

La suma de les inversions indicades en el document 1 no coincideix amb l'import total del pressupost presentat. Manca presentar còpia del CIF de l'empresa sol·licitant. Manquen presentar poders de representació. El sol·licitant no es troba al corrent en el compliment de les obligacions tributàries. AEAT negatiu. Manca presentar el document 4. La potència de les bateries indicada en el tràmit telemàtic (15 kWh) no coincideix amb la indicada en el pressupost (25 kWh). Manca presentar el document 5. Manca presentar el document 6 en cas que sigui necessari.

 NEXTG123-956/2021

FOTOCOPISTERIA IMPRESRAPIT SL

***0823**

En el document 1 manca indicar les dades del representant legal que apareix en els poders presentats. En el document 5 manca indicar les dades del representant legal que apareix en els poders presentats.

 NEXTG123-957/2021

CAN BASSO TRAINING SL

***6621**

Al document 1 falta indicar el tipus de beneficiari. Manca presentar el CIF de l'empresa. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Com l'import de la inversió és 40.000 euros o més s'han d'aportar tres ofertes econòmiques oferint una instal·lació semblant. A l'oferta econòmica no s'identifiquen bé els kWh oferts. Cal omplir el document 2 amb tres ofertes econòmiques. Al document 4 falta indicar si la instal·lació estarà a terra o a coberta, els kWp totals no estan ben calculats, manca la rúbrica d'un tècnic competent o empresa instal·ladora i indicar si hi ha actuacions addicionals o no. Al document 5 les dades de l'empresa estan mal posades. Al document 6 les dades de l'empresa estan mal posades.

 NEXTG123-960/2021

CARDELL CERDA, JAUME

***1060**

Manca presentar l'oferta econòmica. En el document 4 manca la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-962/2021

GABRIEL SERVERA PERELLO SL

***6748**

Manca còpia del CIF de l'empresa i el DNI de la persona representant legal de l'empresa. Manca presentar els poders de representació. El nombre de mòduls indicats en el document 4 (48) no coincideix amb els indicats en el pressupost (52). En el document 4 manca la rúbrica del tècnic competent o empresa instal·ladora.

 NEXTG123-963/2021

CAN CRUIA S.A.

***2327**

L'oferta econòmica escollida no està suficientment desglossada i no queda clar si els kWp unitaris de les plaques són 540 Wp o 545 Wp. Al document 4 falta indicar les coordenades UTM i els kWp totals no estan ben calculats. Manca presentar el document 5.

 NEXTG123-964/2021

VERMOGENSTREUHAND GMBH & CO OBJEKTE SEMINARSTRASSE, THIELE

***4954**

Les dades del representant legal indicades en els documents han de coincidir amb les del representant que apareix en els poders de representació presentats. En el document 1 manca indicar el CNAE,, En el document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora.

 NEXTG123-965/2021

TYALTIME SRL

***8406**

Al document 1 falten les dades la persona representant legal de l'empresa que signa els documents. Manca el CIF de l'empresa i el DNI del representant legal. Falten els poders i/o escriptures per comprovar que la persona o entitat que figurarà i firmarà els documents com a representant està acreditada com a tal legalment. Al document 5 l'entitat que apareix com a representant no es qui firma el document i no està acreditada legalment com a representant de l'empresa sol·licitant.

 NEXTG123-966/2021

RP GLOBAL IT SOLUTIONS 24SL

***1181**

En el document 1 manca indicar les dades del representant legal que apareix en els poders de representació i el CNAE. La rúbrica del sol·licitant és diferent en cada un dels documents presentats. Cal que sigui el representant legal qui firmi els documents. Manca presentar CIF de l'empresa i DNI del representant legal. Manca presentar els poders de representació. Les dades del representant legal indicades en el document 5 no són correctes.

 NEXTG123-967/2021

BILLOW INMOBILIAS S.L.

***4455**

Al document 1 no s'ha indicat si l'empresa du a terme o no una activitat econòmica per la qual s'ofereixin bens o serveis en el mercat.

 NEXTG123-1110/2021

SEJIFA S.L.

***2702**

En el document 1 cal indicar el programa d'incentius que se sol·licita segons el CNAE indicat. Les dades del representant legal que s'indiquen en el pressupost han de coincidir amb les del representant que apareix en els poders de representació. Manca presentar el CIF de l'empresa sol·licitant i el DNI del representant legal.  Manca presentar els poders de representació.  Manca presentar l'oferta econòmica. En el document 4 manca indicar el número RII de l'empresa instal·ladora, l'energia anual estimada produïda per la instal·lació i el consum anual del consumidor associat. Només són considerables elegibles les instal·lacions d'emmagatzematge que no superin un ràtio de capacitat instal·lada d'emmagatzematge front la potència de generació de 2 kWh/kW

 NEXTG123-1323/2021

TRANSACOBO, SL

***2139**

El representant legal indicat en els documents1 i 5 no són correctes. S'han de posar les dades del representant que apareix en els poders de representació. El tipus de beneficiari marcat en el document 1 no és correcte. En la declaració responsable inclosa en el document 1 manca indicar la condició de l'empresa (petita, mitjana o gran). En el document 1 manca indicar el CNAE. Manca presentar poders de representació. En el document 4 manca marcar les actuacions addicionals.

 NEXTG123-1324/2021

CLUB NATACIO PALMA

***4367**

En la declaració responsable inclosa en el document 1 manca indicar la condició de l'empresa sol·licitant.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 21 de febrer de 2023

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo