Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 134729
Rectificació de les bases específiques de les convocatòries de diversos processos selectius per a la selecció i provisió definitiva de diverses places de personal funcionari i laboral del Consell Insular d’Eivissa, pel sistema de concurs oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En reunió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 17 de febrer de 2023, es va acordar:

PRIMER. Aprovar la rectificació de les bases específiques de les convocatòries de diversos processos selectius per a la selecció i provisió definitiva de diverses places de personal funcionari i laboral del Consell Insular d'Eivissa, pel sistema de concurs-oposició, aprovades en reunió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 23 de desembre de 2022, en el sentit expressat en el punt 2 dels fonaments de dret:

Correccions de les bases específiques següents:

1. Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i provisió definitiva de cinc places de mecànic/mecànica corresponents a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019 i a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2021, per torn lliure, mitjançant els sistema de concurs oposició (BOIB núm. 170, de 30 de desembre de 2022)

On diu:

ANNEX II

 

TEMARIS

TEMARI GENERAL

Tema 1. La Constitució espanyola de 1978: principis generals. Els drets i els deures fonamentals. L'Administració pública: principis constitucionals.

Tema 2. L'Administració pública. Diferents nivells. Administració General de l'Estat, Administració autonòmica i Administració local. El municipi. La província. L'illa.

Tema 3. Institucions bàsiques de la comunitat autònoma de les Illes Balears. El Parlament de les Illes Balears. El president o presidenta de les Illes Balears. El govern de les Illes Balears.

Tema 4. L'Estatut d'autonomia de les Illes Balears: estructura, contingut bàsic i principis fonamentals.

Competències de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. La reforma de l'Estatut d'autonomia.

Tema 5. La Unió Europea: els tractats. Les institucions: el Consell, el Parlament, la Comissió Europea i el Tribunal de Justícia. Les fonts del dret comunitari.

Tema 6. Els consells insulars. Característiques generals.

Composició, organització i competències en el marc legislatiu estatal i autonòmic.

Tema 7. El Reglament orgànic del Consell Insular d'Eivissa: el president. Elecció, funcions i competències. Duració de mandat.

Tema 8. El Reglament orgànic del Consell Insular d'Eivissa: estructura orgánica del Consell Insular d'Eivissa.

El consell executiu. Els departaments. Control i fiscalització de l'actuació dels òrgans insulars

 

​​​​​​​​​​​​​​Ha de dir:

ANNEX II

TEMARIS

TEMARI GENERAL

Tema 1. La Constitució espanyola de 1978: estructura i contingut. Els principis constitucionals. Els drets i els deures fonamentals: garantia i suspensió. La reforma de la Constitució.

Tema 2. Els consells insulars. Característiques generals. Composició, organització i competències en el marc legislatiu estatal i autonòmic.

Tema 3. Normativa estatal i autonòmica en matèria d'igualtat i contra la violència de gènere: disposicions generals, objecte, principis i polítiques públiques. La violència masclista: definició, prevenció i dret a la protecció efectiva.

Tema 4. Marc normatiu relatiu a la protecció de dades de les persones físiques. Principis de la protecció de dades personals. Drets de les persones. Responsable i encarregat del tractament. Règim sancionador. Autoritats de control. Drets digitals.

2. Bases específiques per a la selecció i la provisió definitiva de disset places de bomber/bombera, funcionaris/funcionàries de carrera, corresponents a les ofertes d'ocupació pública de 2019, 2020, 2021 i 2022, per torn lliure i mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 170, de 30 de desembre de 2022)

1r)

On diu:

ANNEX VII

Prova psicotècnica

La prova psicotècnica tendrà dues parts: l'aptitudinal (o test d'intel·ligència) i l'actitudinal (única a fer pel torn de mobilitat) (o test de personalitat)

Ha de dir:

ANNEX VII

Prova psicotècnica

La prova psicotècnica tendrà dues parts: l'aptitudinal (o test d'intel·ligència) i l'actitudinal (o test de personalitat)

2n.)

Afegir:

13. Recursos

Contra la resolució d'aprovació de la convocatòria i les seues bases, que no posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el Ple del Consell Insular d'Eivissa, dins el termini d'un mes, comptador des de l'endemà a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 66 de la llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars.

3. Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i provisió definitiva de sis places de treballador/treballadora social corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2019, 2020 i 2022, per torn lliure amb una plaça reservada a persones amb discapacitat, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 171, de 31 de desembre de 2022)

On diu:

TEMARI ESPECÍFIC

Tema 1. L'estat de benestar i els serveis socials: conceptes, evolució històrica i situació actual. Les necessitats socials: conceptes, tipologia, abordatges.

Tema 2. Els serveis socials en l'Administració pública. Competències municipals, insulars, autonòmiques i centrals.

Tema 3. Treball social individual i familiar. Procés de intervenció. Objectius, metodologia. Mediació i orientació familiar. Tècniques i instruments. L'informe social. Nivell de intervenció.

Tema 4. L'entrevista social. Característiques i funcions com a element de valoració i de intervenció.

Tema 5. La deontologia y l'ètica professional. Els codis d'ètica del treballador social amb relació a la persona usuària, als professionals i a les institucions. Marc i normativa vigent.

Tema 6. La prevenció de la síndrome d'esgotament professional (burn-out) i l'autocura del personal professional que treballa en serveis socials.

Tema 7. Recursos socials per a dones víctimes de violència de gènere. Locals, autonòmics i estatals.

Tema 8. Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre de mesures de protecció integral contra la violència de gènere. Títol preliminar, Títol I, mesures de sensibilització, prevenció i detecció. Títol II, Drets de les dones víctimes de violència de gènere.

Tema 9. Recursos d'acollida per a dones víctimes i els seus fills/filles menors víctimes de violència de gènere. Tipus, característiques i estratègies de intervenció.

Tema 10. Igualtat real i efectiva: garantia de drets LGTBI. Marcs i normatives vigents. Anàlisi de la situació actual i nivells de intervenció.

Tema 11. La Llei 8/2021, de 2 de juny, per la qual se reforma la legislació civil i processal per al recolzament a les persones amb discapacitat en l'exercici de la seua capacitat jurídica. Descripció de la realitat actual.

Tema 12. L'atenció sociosanitària. La dependència com a necessitat social. Anàlisi dels serveis socials en el marc de l'atenció sociosanitària. La coordinació entre els serveis socials i els sanitaris.

Tema 13. Les persones majors (I): anàlisi de la problemàtica actual. Nivells de intervenció.

Tema 14. Les persones majors (II): serveis i recursos socials específics i especialitzats a Eivissa.

Tema 15. Habitatges alternatius per a persones amb diversitat funcional i persones majors de 65 anys.

Tema 16. La institucionalització de les persones majors. Adaptació de la persona a la institució.

Tema 17. La promoció de la persona resident en la població per mantenir la socialització i la integració. La relació resident, família i professionals.

Tema 18. Xarxa de recursos assistencials per a la població de majors de 65 anys a Eivissa. Criteris de valoració per assignar els recursos.

Tema 19. Llei de dependència. Aplicació de la Llei 39/2006 de promoció de l'autonomia personal i l'atenció a les persones en situació de dependència en la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tema 20. Valoració del grau de dependència. Àrees de valoració. Programa individual d'atenció (PIA). Prestacions per grau.

Tema 21. Els immigrants extracomunitaris: drets i llibertats.

Tema 22. Persones sense sostre i malaltia mental. Abordatge biopsicosocial.

Tema 23. Del Pla de Prestacions Bàsiques (PPB), al finançament dels serveis socials comunitaris bàsics. Marc legislatiu i competències de les administracions públiques.

Tema 24. Models de intervenció en situacions d'exclusió greu. Principis operatius.

Tema 25. El diagnòstic individual d'exclusió social. Indicadors. Itinerari de inserció en exclusió social greu.

Tema 26. El Pla Individual d'Intervenció i Seguiment. Interprofessionalitat en l'abordatge de les situacions d'exclusió social.

Tema 27. Factores de risc i factors associats al consum de drogues. Classificació de les drogues. Prevenció de les drogodependències.

Tema 28. El treballo multidisciplinar en l'abordatge de les conductes addictives. Diferents àmbits i programes d'actuació.

Tema 29. Marc Legislatiu per la intervenció psicosocial en Protecció a la infància. Llei orgànica 1/96, Llei 54/2007, Decret 40/2006, Llei 26/2015, Llei orgànica 8/2015, Llei 9/2019, Llei orgànica 8/2021. Referències i principis bàsics.

Tema 30. Les «bones pràctiques» en la protecció a la Infància i el treballo psicosocial amb infància i família. Conceptualització i dimensions principals per millorar la qualitat assistencial.

Tema 31. El maltractament infantil. Concepte, tipologies i conseqüències o efectes principals.

Tema 32. El concepte de infància en situació de risc de desemparament i en situació de desemparament. Mesures jurídiques de protecció. Definició i característiques. Tema 33. Detecció, notificació i avaluació de les situacions de desprotecció infantil. Tema 34. Programes de intervenció en situacions de desprotecció en un Servei de Protecció de Menors. Implicacions pràctiques.

Tema 35. El treball multidisciplinar en la protecció de menors i les seues famílies. El paper del treballador social dins de l'equip. Procés de intervenció i presa de decisions. Tema 36. Metodologia i procediment d'avaluació de les famílies. Instruments de valoració.

Tema 37. Disseny del Pla de Cas en les situacions de desprotecció infantil. Implicacions pràctiques.

Tema 38. El acolliment familiar. Concepte, característiques i objectius. Procés de acoblament del menor a la família acollidora. Ajuts econòmics a les famílies acollidores.

Tema 39. L'adopció de menors. Concepte i objectius. Legislació i normativa vigent. Procés de tramitació dels expedients.

Tema 40. L'acollida residencial de menors (I): principis i programes.

Tema 41. L'acollida residencial de menors (II): tipologia de centres de protecció.

Tema 42. Concepte d'abús sexual infantil: abordatge, avaluació i intervenció.

Tema 43. Lle Orgànica 5/2000 reguladora de la responsabilitat penal dels menors.

Tema 44. Les persones amb discapacitat. Normativa actual. Intervenció especialitzada. Recursos per a persones amb discapacitat: pensions, subvencions, ajudes, beneficis.

Tema 45. Models i serveis específics d'atenció a les persones amb discapacitat (I): serveis residencials i de vivenda, centres de dia.

Tema 46. Models i serveis específics d'atenció a les persones amb discapacitat (II): Centres ocupacionals, treball amb recolzament, centres especials de treball.

Ha de dir:

TEMARI ESPECÍFIC

Tema 1. L'estat del benestar i els serveis socials: conceptes, evolució històrica i situació actual. Les necessitats socials: conceptes, tipologia, abordatges.

Tema 2. Els serveis socials en l'Administració pública. Competències municipals, insulars, autonòmiques i centrals.

Tema 3. Treball social individual i familiar. Procés de intervenció. Objectius, metodologia. Mediació i orientació familiar. Tècniques i instruments. L'informe social. Nivell de intervenció.

Tema 4. Treball social de grup: definició, objectius, funcions del treballador social i habilitats i competències del treballador social en grup.

Tema 5. Treball social comunitari: principis, característiques del mètode d'intervenció, objectius, procés metodològic i elements del treball social comunitari.

Tema 6. L'entrevista social. Característiques i funcions com element de valoració i de intervenció.

Tema 7. La deontologia y l'ètica professional. Els codis d'ètica del treballador social amb relació a la persona usuària, als professionals i a les institucions. Marc i normativa vigent.

Tema 8. La prevenció de la síndrome d'esgotament professional (burn-out) i l'autocura del personal professional que treballa en serveis socials.

Tema 9. Recursos socials per a dones víctimes de violència de gènere. Locals, autonòmics i estatals.

Tema 10. Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre de mesures de protecció integral contra la violència de gènere. Títol preliminar, Títol I, mesures de sensibilització, prevenció i detecció. Títol II, Drets de les dones víctimes de violència de gènere.

Tema 11. Recursos d'acollida per a dones víctimes i els seus fills/filles menors víctimes de violència de gènere. Tipus, característiques i estratègies de intervenció. Tema 12. Igualtat real i efectiva: garantia de drets LGTBI. Marcs i normatives vigents. Anàlisi de la situació actual i nivells de intervenció.

Tema 13. La Llei 8/2021, de 2 de juny, per la qual se reforma la legislació civil i processal per al recolzament a les persones amb discapacitat en l'exercici de la seua capacitat jurídica. Descripció de la realitat actual.

Tema 14. L'atenció sociosanitària. La dependència com a necessitat social. Anàlisi dels serveis socials en el marc de l'atenció sociosanitària. La coordinació entre els serveis socials i els sanitaris.

Tema 15. Les persones majors (I): anàlisi de la problemàtica actual. Nivells de intervenció.

Tema 16. Les persones majors (II): serveis i recursos socials específics i especialitzats a Eivissa.

Tema 17. Habitatges alternatius per a persones amb diversitat funcional i persones majors de 65 anys.

Tema 18. La institucionalització de les persones majors. Adaptació de la persona a la institució.

Tema 19. La promoció de la persona resident en la població per mantenir la socialització i la integració. La relació resident, família i professionals.

Tema 20. Xarxa de recursos assistencials per a la població de majors de 65 anys a Eivissa. Criteris de valoració per assignar els recursos.

Tema 21. Llei de dependència. Aplicació de la Llei 39/2006 de promoció de l'autonomia personal i l'atenció a les persones en situació de dependència en la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tema 22. Valoració del grau de dependència. Àrees de valoració. Programa individual d'atenció (PIA). Prestacions per grau.

Tema 23. Els immigrants extracomunitaris: drets i llibertats.

Tema 24. Persones sense sostre i malaltia mental. Abordatge biopsicosocial.

Tema 25. De Pla de Prestacions Bàsiques (PPB), a la finançament dels serveis socials comunitaris bàsics. Marc legislatiu i competències de les administracions públiques.

Tema 26. Models de intervenció en situacions d'exclusió greu. Principis operatius.

Tema 27. El diagnòstic individual d'exclusió social. Indicadors. Itinerari d'inserció en exclusió social greu.

Tema 28. El Pla Individual d'Intervenció i Seguiment. Interprofessionalitat en l'abordatge de les situacions d'exclusió social.

Tema 29. Factors de risc i factors associats al consum de drogues. Classificació de les drogues. Prevenció de les drogodependències.

Tema 30. El treball multidisciplinar en l'abordatge de les conductes addictives. Diferents àmbits i programes d'actuació.

Tema 31. Marc Legislatiu per la intervenció psicosocial en Protecció a la infància. Llei orgànica 1/96, Llei 54/2007, Decret 40/2006, Llei 26/2015, Llei orgànica 8/2015, Llei 9/2019, Llei orgànica 8/2021. Referències i principis bàsics.

Tema 32. Les «bones pràctiques» en la protecció a la Infància i el treball psicosocial amb infància i família. Conceptualització i dimensions principals per millorar la qualitat assistencial.

Tema 33. El maltractament infantil. Concepte, tipologies i conseqüències o efectes principals.

Tema 34. El concepte d'infància en situació de risc de desemparament i en situació de desemparament. Mesures jurídiques de protecció. Definició i característiques.

Tema 35. Detecció, notificació i avaluació de les situacions de desprotecció infantil. Tema 36. Programes d'intervenció en situacions de desprotecció en un Servei de Protecció de Menors. Implicacions pràctiques.

Tema 37. El treball multidisciplinar en la protecció de menors i les seues famílies. El paper del treballador social dins de l'equip. Procés d'intervenció i presa de decisions.

Tema 38. Metodologia i procediment d'avaluació de les famílies. Instruments de valoració.

Tema 39. Disseny del Pla de Cas en les situacions de desprotecció infantil. Implicacions pràctiques.

Tema 40. L'acolliment familiar. Concepte, característiques i objectius. Procés de acoblament del menor a la família acollidora. Ajuts econòmics a les famílies acollidores.

Tema 41. L'adopció de menors. Concepte i objectius. Legislació i normativa vigent. Procés de tramitació dels expedients.

Tema 42. L'acollida residencial de menors (I): principis i programes.

Tema 43. L'acollida residencial de menors (II): tipologia de centres de protecció.

Tema 44. Concepte d'abús sexual infantil: abordatge, avaluació i intervenció.

Tema 45. Llei Orgànica 5/2000 reguladora de la responsabilitat penal dels menors.

Tema 46. Les persones amb discapacitat. Normativa actual. Intervenció especialitzada. Recursos per a persones amb discapacitat: pensions, subvencions, ajudes, beneficis.

Tema 47. Models i serveis específics d'atenció a les persones amb discapacitat (I): serveis residencials i de vivenda, centres de dia.

Tema 48. Models i serveis específics d'atenció a les persones amb discapacitat (II): Centres ocupacionals, treball amb recolzament, centres especials de treball.

4. Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva de dos places d'infermer/infermera corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2019 i 2021, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 171, de 31 de desembre de 2022)

On diu:

4. Requisits de les persones aspirants

Per ser admeses a la realització d'aquest procés selectiu, les persones aspirants han de complir, a més dels que es preveuen a les bases generals, els següents:

b) Ser personal laboral fix del Consell Insular d'Eivissa del grup d'agrupacions professionals.

Ha de dir:

4. Requisits de les persones aspirants

Per ser admeses a la realització d'aquest procés selectiu, les persones aspirants han de complir, a més dels que es preveuen a les bases generals, els següents:

b) Ser personal laboral fix del Consell Insular d'Eivissa del grup C1.

5. Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva d'una plaça de tècnic/tècnica mitjà/mitjana de sistemes informàtics, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2019, per torn lliure, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 2, de 5 de gener de 2023)

On diu:

ANNEX l

CONVOCATÒRIA

...

-Nombre de places que es convoquen: Dos

-Torn lliure: Dos places

...

Ha de dir:

ANNEX l

CONVOCATÒRIA

...

-Nombre de places que es convoquen: Una

-Torn lliure: Una plaça

...

6. Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva d'una plaça de tècnic/tècnica mitjà/mitjana de gestió, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2022, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 2, de 5 de gener de 2023)

1r)

On diu:

ANNEX l

CONVOCATÒRIA

...

-Coneixements de català: Certificat de nivell B2 (nivell avançat) o superior

...

Ha de dir:

ANNEX l

CONVOCATÒRIA

...

-Coneixements de català: Certificat de nivell C1 (nivell de domini funcional efectiu) o superior

...

2n)

​​​​​​​On diu:

ANNEX III

VALORACIÓ DE MÈRITS

c) Coneixements de llengua catalana. Puntuació màxima: 3 punts

Aquest apartat es valorarà de la següent forma:

      Nivell C1 o equivalència reconeguda: 2,50 punts

      Nivell C2 o equivalència reconeguda: 2,75 punts

      Nivell LA o equivalència reconeguda: 0,25 punts

Ha de dir:

ANNEX III

VALORACIÓ DE MÈRITS

c) Coneixements de llengua catalana. Puntuació màxima: 3 punts

Aquest apartat es valorarà de la següent forma:

      Nivell C2 o equivalència reconeguda: 2,75 punts

      Nivell LA o equivalència reconeguda: 0,25 punts

7. Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva de tres places de tècnic/tècnica d'administració general, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2019, 2020 i 2021, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 2, de 5 de gener de 2023)

1r)

On diu:

4. Requisits de les persones aspirants

Per ser admeses a la realització d'aquest procés selectiu, les persones aspirants han de complir, a més dels que es preveuen a les bases generals, els següents requisits:

a. Estar en possessió o en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds del títol universitari de graduat/graduada o llicenciat/llicenciada en Dret o en Ciències Econòmiques o en Ciències Empresarials o en Ciències Polítiques o Intendent Mercantil o Actuari o equivalent.

En el supòsit d'invocar títol equivalent a l'exigit, haurà d'acompanyar-se certificat expedit per l'autoritat competent en matèria educativa que acrediti l'equivalència.

En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger s'haurà d'acreditar que s'està en possessió de la corresponent convalidació o de la credencial que acrediti, si s'escau, l'homologació del títol.

b. Ser funcionari/funcionària de carrera del Consell Insular d'Eivissa de l'escala d'administració general, subescala tècnica, grup A, subgrup A2.

D'acord amb la disposició transitòria tercera del TREBEP el personal funcionari del subgrup C1 que reuneixi la titulació exigida podrà promocionar al grup A sense necessitat de passar pel grup B, de conformitat amb l'establert a l'article 18 del TREBEP.

Ha de dir:

4. Requisits de les persones aspirants

Per ser admeses a la realització d'aquest procés selectiu, les persones aspirants han de complir, a més dels que es preveuen a les bases generals, els següents requisits:

a. Estar en possessió o en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds del títol universitari de grau, llicenciatura, enginyeria o arquitectura o equivalent.

En el supòsit d'invocar títol equivalent a l'exigit, haurà d'acompanyar-se certificat expedit per l'autoritat competent en matèria educativa que acrediti l'equivalència.

En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger s'haurà d'acreditar que s'està en possessió de la corresponent convalidació o de la credencial que acrediti, si s'escau, l'homologació del títol.

b. Ser funcionari/funcionària de carrera del Consell Insular d'Eivissa de l'escala d'administració general, subescala tècnica, grup A, subgrup A2.

….

2n)

On diu:

ANNEX l

CONVOCATÒRIA

...

-Titulació: Títol universitari de graduat/graduada o llicenciat/llicenciada en Dret o en Ciències Econòmiques o en Ciències Empresarials o en Ciències Polítiques o Intendent Mercantil o Actuari o equivalent

...

Ha de dir:

...

-Titulació: Títol universitari de grau, llicenciatura, enginyeria o arquitectura o equivalent.

...

8. Bases específiques que regiran les proves selectives per a la selecció i la provisió definitiva de quatre places de tècnic/tècnica d'administració general, corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels anys 2019 i 2022, pel torn lliure, mitjançant el sistema de concurs oposició (BOIB núm. 2, de 5 de gener de 2023)

On diu:

ANNEX l

CONVOCATÒRIA

...

-Titulació: Títol universitari de graduat/graduada o llicenciat/llicenciada en Dret o en Ciències Econòmiques o en Ciències Empresarials o en Ciències Polítiques o Intendent Mercantil o Actuari o equivalent

...

​​​​​​​Ha de dir:

...

-Titulació: Títol universitari de grau, llicenciatura, enginyeria o arquitectura o equivalent.

...

9. Corregir el peu de recurs a les bases específiques publicades en els Butlletins Oficials de les Illes Balears –BOIB- núm. 170, de 30 de desembre de 2022, núm. 171, de 31 de desembre de 2022 i núm. 2, de 5 de gener de 2023.

On diu:

Contra la resolució d'aprovació de la convocatòria i les seues bases, que no posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, dins el termini d'un mes, comptador des de l'endemà a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 66 de la llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars.

Ha de dir:

Contra la resolució d'aprovació de la convocatòria i les seues bases, que no posa fi a la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el Ple del Consell Insular d'Eivissa, dins el termini d'un mes, comptador des de l'endemà a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 66 de la llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars.

SEGON. Publicar aquesta rectificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).”

 

Eivissa, 21 de febrer de 2023

El cap de Servei de Recursos Humans Agustín Goerlich López