Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 133794
Extracte de l’acord del Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 19 de gener de 2023, relatiu a l'aprovació de les bases i la convocatòria del primer ajut Art i Contemporaneïtat a Menorca de l'Institut Menorquí d'Estudis, en col·laboració amb Hauser & Wirth Menorca i el Consell Insular de Menorca (Exp. 2022-I0015-39)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 BDNS 676926

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/676926):

Primer. Beneficiaris.

Aquesta convocatòria està oberta a creadors que treballin en qualsevol àmbit en les arts visuals.

Poden participar en la convocatòria tant les persones físiques i jurídiques individualment com agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat jurídica independent, que hi concorrin en forma d'equip.

Segon. Objecte

L'objecte d'aquest ajut és el finançament d'un projecte de recerca i producció artística que reflexioni sobre la relació entre l'art, la natura i el paisatge, amb la sostenibilitat en el punt de mira.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix per les bases aprovades pel Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 19 de gener de 2023.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 5.000 € (cinc mil euros)

Cinquè. Terminis de presentació de sol·licituds

30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Altres dades

Només es poden finançar o cofinançar projectes o activitats originals que no hagin estat iniciades abans de la convocatòria de l'ajut.

Pot ser objecte del projecte qualsevol àmbit de creació de les arts visuals.

El termini màxim de lliurament dels treballs/projectes desenvolupats és de 6 mesos a partir de l'endemà d'haver-se publicat l'acord de concessió de l'ajut en el BOIB, i en tot cas s'ha de lliurar abans de 15 de novembre.

 

(Signat electrònicament: 17 de febrer de 2023)

El president de l'Institut Menorquí d'Estudis Miquel Àngel Maria Ballester